Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gatonue

zakrzepowo-zatorowe zapalenie żył

Polecane posty

Gość gatonue

witam, czy ktoras z was podczas brania tabletek antykoncepcyjnych zachorowala na zakrzepowo-zatorowe zapalenie zyl i musiala odstawic tabletki? czy po jakims czasie wrocilyscie do brania tabletek i nie mialyscie problemu? ja odstawial tabsy dwa lata temu, bo zrobil mi sie zator, ginekolog powiedziaal, ze absolutnie juz nigdy nie moge brac tabletek, natomiast chirurg naczyniowy, u ktorego sie leczylam, powiedzial, ze jest jakas szansa w przyszlosci, ale pewnie ginekolog bedzie histeryzowal, jakie macie doswiadczenia?

Gość zdrowie najważniejsze
po co się chcesz narażać? przestaw się na prezerwatywy.

Gość zwariowalas czy co
chcesz umrzeć dla glupich tabletek?

Gość tiny_o
cześć:) podejrzewam ze ja mam ten problem, mam 23 lata i uzywam plastrow EVRA od 2 miesięcy, dzis w nocy bardzo mi spuchly nogi w okolicy kostek, procz tego wczoraj palce u rak mi tez troszke spuchly, kilka dni temu mialam drgawki i boli mnie brzuch po lewej stronie przy pepku. Dzis ide do lekarza, najprawdopodobniej nie bede juz mogla brac ani tabletek atykoncepcyjnych ani uzywac plastrow:( Szkoda bo to jest lepsze od prezerwatyw:( Moja kolezanka ma wlasnie cos z krazeniem nie tak i lekarz jej kategorycznie zabronil uzywania tabletek i plastrow, niestety... pozdrawiam:)