Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femme__fatalle

Jaki WOZEK dla 4 miesięcznego dziecka?? Rozkładany na płasko, lekki

Polecane posty

Gość femme__fatalle

Kupilismy ciężki wózek a niedawno trafiła się nam okazja z mieszkaniem na .... 3 pietrze, wąska klatka schodowa. No i teraz mam problem bo sama nie wniose wózka, męża często nie ma a ja smuszę siedzieć w domu, pogoda super i mnie szlag trafia. Oglądałam na allegro Coneco V3 o taki i spodobał mi się: http://www.allegro.pl/item370848925_ultralekka_spacerowka_v3_coneco_pompowane_kola.html Tylko czy ja wiem czy on jest taki ultralekki - waży 10,5kg :o Ale ma przekładaną rączkę, i rozkłada sie niby na leżąco. Moje dziecko ma już 8kg więc też swoje waży. Możecie mi coś doradzić nie chciałabym kupić bubla.

moi rodzice mieszkają na drugim piętrze i powiem tak: mam buzza który swoje waży ale ma tylne wielkie koła i tylko dzięi temu jestem w stanie go wciągnąć do ich domu. Mam też spacerówke na mniejszych kołach, lżejszą ale za chiny jej nie wniose z dzieckiem. Zatem jeśli mogę coś radzić to albo wózek na wielkich kołach i wciąganie schodek po schodku albo tańsza spacerówka którą możesz zostawić na klatce bez obawy że Ci ją ukradną

Gość sophidion
a nie możesz trzymać wózka w piwnicy? Wtedy zostaje kilka schodków po których wózek z dużymi kołami możesz wciągać- zawsze lżej niż taszczyć na 3 piętro- u mnie w bloku robią tak wszystkie dziewczyny z górnych pięter włącznie ze mną:)

Gość femme__fatalle
Owszem jest wózkownia ale ma do niej klucz dużo osób, ja nikogo nie znam. Nie zostawię wózka za 1200zł bo któregoś pięknego dnia już go tam nie będzie. A piwnice mamy maleńką bardzo, wózek nie wlezie bo są inne szpargały typu piec z kuchni (wynajmujemy mieszkanie wiec nie mozemy go wywalić, kupiliśmy swój bo ten ma ze 100 lat i był obrzydliwie brudny)

Gość femme__fatalle
Blondyna - TWOJA RADA SIE BAAARDZO PRZYDA! DZIEKI :) NIE POMYSLALABYM O TYM