Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfjhdjdfjse

nie umiem pozycji na jeźdźca. o co w niej chodzi?

Polecane posty

Gość ja sie nauczylam z
jak wyleci to glupio bo po ktoryms wypadnieciu zaczynasz sie zastanawiac czy on nie jest za krotki?:P

Gość ja sie nauczylam z
oczywiscie zartuje, nie bijcie

Gość ja sie nauczylam z
ja bym chciala miec wibrator, ale on nie chce;P za pare lat sobie sprwie

Gość a ja slyszalam ze jak kobieta
aha... ze niby taki obciach... Bo myslalam, ze obciach ze ja nie daje rady ;) Ale to przeciez mozna wsadzic spowrotem, nie? Az tak zle jak wylazi? ;)

Gość ja sie nauczylam z
nie, nie:) jak kochasz to jedziesz dlaej i nie zastanawiasz sie:D ja chcialabym w koncu dojsc...jak to zrobic?

ee tam nie jest zle jak wylazi. ostatnio tez sie bzykalam na jezdzca i co? wyskoczyl wsadzilam i po sprawie. nie ma co sobie mysli zaprzatac

Gość ja sie nauczylam z
wiem, nie ma jednego sposobu - kusicielka ukreca na mnie bat :D- ale ja nie widze nawet zapowiedzi orgazmu. kurde kurde kurde

ja to w ogole za ta pozycja nie przepadam... Wole jak on robi ze mna co chce... :P No ale czasem chce tak :P

zeby miec orgazm w tej pozycji to wygnij sie do tylu podczas "jazdy" ja przynajmniej zawsze tak dochodze

Gość ja sie nauczylam z
i dajesz rade tak dlugo i szybko sie poruzac by dojsc? bo zanim ja zalapie te super przyjemnosc i zeby ja wydluzyc do finiszu to sie namacham, nie wiem czy mam taka kondyche:P

no jak sie siedzi tylem, to faktycznie mozna sie chyba odgiac ;)

no wiesz mnie najpierw facet troszke pobudza, wiesz minetki te sprawy i troche klasyki a pozniej jak juz naparwde czuje ze niewiele brakuje to saidam an niego i jazda. odchylam sie do tylu i wtedy jakies 3 minutki i po sprawie. :)

Gość ja sie nauczylam z
i jeszcze jedno - ja mam tak, ze nie zawsze czuje partnera, poczatki stosunkow sa fajne a potem jakby skonczylo sie odczuwanie przyjemnosci i albo trzeba zastosowac pozycje na pieska ktoram ubostwiam, albo probowac w innych i tez niekoniecznie cos czuje. on ma sredni organ, moze powinnam cwiczyc miesnie? duzo te cwiczenia daja?

czy ja wiem czy daja? ja niby cwicze, moj facet mowi ze jest mu tak fajnie ciasno, wiec chyba cos daja. hmm a kochacie sie z prezerwatywa czy bez? bo ja jesli ma prezerwatywe to jakos tez srednio go czuje, mala przyjemnosc. nie wiem od czego to moze zalezec:) poprobuj na spokojnie z nim moze wtedy hmm a moze sobie tylko wmawiasz ze go nie czujesz

a mi to wszystko jedno w ktorej pozycji w sumie. Najwieksza przyjemnosc mam w pozycji do ktorej mnie zmusi :P

i my niestety w prezerwatywie... Ale boimi sie bez jednak... pomimo ze dni nie plodne ;)

no ja tam wole bez prezerwatywy, lepsze doznania. a jesli chodzi o pozycje to tez w sumie wsyztsko jedno hihi taak ta do ktorej mnie zmusi ;)

Gość ja sie nauczylam z
ja biore pigulki, nie lubimy prezerwatyw. z tym "nie czuciem" jest tak, ze wtedy jestem bardzo nawilzona i jest male tarcie, czuje ze tam gdzies sie posuwa i nic wiecej, nie ma tej przyjemnosci. najlepiej jest od tylu i na poczatku stosunku. z tym cwiczeniem miesni - moge je napinac ile chce, czy sa jakies w tym normy? z takimi sie kiedys spotkalam w internecie, ze np przez 1. tydzien napina sie 10 razy na dzien:P

z tymi cwiczeniami ja robie tak: siedze teraz w pracy i sobie napinam i tak w ciagu dnia ze 30 razy. fajna sprawa a po jakims czasie sama zobaczysz ze bedziesz miala wieksza przyjemnosc ze stosunku. a z tym nawilzaniem to uzywasz jakis srodkow nawilzajacych czy sama z siebie?

ja tabsow nie chce... Pozostaje prezerwatywa. Szkoda, bo to takie bleee... Normalnie nie mam problemow z nawilzeniem ale mam wrazenie ze w kontakcie z ta guma wysycham :P

no dokladnie mam to samo dziwne uczucie. gdy mamy gumke tez mam wrazenie ze cale nawilzenie szlak trafil. tez lykam tabsy no ale gdy robie pzrerwe a ochota nas najdzie to wtedy gumy zostaja bleee.

Gość ja sie nauczylam z
ja jestem taka nawilzona. jak bralam inne tabsy, to wysychalam, a przy tych nowych jest super.