Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bar_tek

Co robic gdy szef molestuje seksualnie

Polecane posty

Gość bar_tek

Co zrobiłybyście gdyby wasz szef molestowal was seksulanie to znaczy wygłaszał niedwuznaczne uwagi, opowiadał przy was sprosne kawały, poklepywal po pupie, obmacywał itp. ale jednoczęsnie nie posuwałby sie do jakiejś przemocy czy szantażu. Napiszcie co konkretnie zrobiłybyście w takiej sytuacji tolerowały to, zmieniły pracę a może zgłosiły wszystko na policję. a może jeszcze inaczej to rozwiązały.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
kamera dyktafon sąd+prasa i zmiana pracy...w tej kolejności.

Gość bar_tek
No tak ale czy za samo poklepywanie po pupie czy obmacywanie facet poszedłby do więzienia? Rozumiem gdyby cie szantażował albo np. przemocą dotykał miejsc intymnych wtedy tak ale co jesli mamy do miejsca z sytuacja, że nie ma ani przemocy ani szantażu ot klepnie w pupę od czasu do czasu połozy reke na kolanie albo składa ci niedwuznaczne propozycje ale nie szantażuje cie i niczego nie żąda tylko proponuje choc w dośc niesmaczny sposób.

Wszystko zależy od tego, jaki ten szef by był.;) Jeśli niezły kociak, to hmm, bym się cieszyła, a co.:D:D:D A powaznie, to bym mu najpierw dała do zrozumienie, że mi się takie jego zachowanie nie podoba. Często faceci zachowują się tak, bo myślą, że to kobietom nie przeszkadza (a jak mają myśleć, jeśli kobieta nie reaguje?). Jeśli zaś to by nie zadziałało, ostrzegłabym, że to zgłoszę - jeśli i to by skutku nie przyniosło, to albo bym zgłosiła, albo zmieniła pracę. To zależy, jaki się ma do tego wszystkiego stosunek - do obmacywania, do pracy, do szefa...

Gość gfder
a co jak kobieta klepie mnie po pupie , a jestem facetem ? W koncu nie moge tego zglosic , bo to wstyd

Gość anu lka
tez byl go klepala po tylku, i wyglaszala niedwuznaczne uwagi

Gość gfder
Azgrabny chociaż masz tyłek .....to cierp za miliony kobiet,które są klepane niestety tak . MAm duzy tylek.