abcd123 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 Mam wielka prosbe! w tym miesiacy bylam strasznie zaganiana i zapomnialam az 3 tabletek. jedna byla 4 tabletka druga 6 a trzecia niestety 14 dnia cyklu. wtedy wlasnie odbyl sie stosunek i mam pytanie w zwiazku z tym czy mozliwe jest bym byla teraz w ciazy. dodam ze tedo dnia czulam lekii bol podbrzusza tak jak wczesniej na dni plodne ale jak nie bralam jeszcze tabletek. na test jest jeszcze za wczesnie bo dzisiaj mija dopiero 7dni. prosze powiedzcie co myslicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakrecony_kwiatuszek 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 bez urazy ale jak można zapomnieć aż 3 tabletek, nie masz ustawionego powiadomienia w telefonie czy cos?? nie chcę Cię straszyć ale możliwośc bycia przez Ciebie w ciąży jest bardzo duża. ajj dziewczyno ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcd123 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 jednak mozna zapomniec. wczesniej nigdy nie zapomnialam a teraz mialam na glowie przeprowadzke zmiane pracy i do tego studia. czy uwazasz ze powinnam odstawic teraz tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakrecony_kwiatuszek 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 nie potrafię odpowiedziec na to pytanie, jak ja zapomniałam o jednej tabletce to miałam nie małego stresa i zastanawiałam sie nad odstawieniem , w Twoim przypadku jest nie oszukujmy sie ale gorzej i chyba mogę poradzić Ci tylko tyle: Marsz do ginekologa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcd123 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 ja dzwonilam i powiedzialam jej to to powiedziala tylko ze na tabletke 72 jest za pozno. jak zapytalam czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy to powiedziala ze jest ale za wczesnie zeby to stwierdzic. chyba musze poszukac nowego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzymamy kciuki Napisano Czerwiec 4, 2008 Moja koleżanka zapomniała 3 pod rząd, lekarz ją straszył że bankowo ciąża, bo cały czas współżyła i dopiero potem się pokapowała że zapomniała wziąć. Mamusią okazało się że nie zostanie, ale stresu się najadła tyle, że masakra. Spokój zalecam, zamisat wyszukiwania objawów ciąży po kilku dniach :) Masz szansę ze będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcd123 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 ja w sumie nie panikuje ale chcialabym wiedziec zeby w razie czego nie zrobic krzywdy dzidziusiowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach