Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wijola

co zrobić,żeby facet szalał za tobą...

Polecane posty

Gość wijola

Co wg Was może działać na faceta,tak żeby naprawdę szalał za kobietą....jestem w związku z facetem od półtora roku...na początku bardziej się starał a teraz jakoś tak sobie odpuścił...jak sprawić,żeby znowu było jak wcześniej(no może do konca nigdy nie bedzie tak jak bylo,to oczywiste) ale tak ,żeby naprawdę więcej myślał o mnie i miał bzika...doradźcie coś:)

Gość odstaw go od dupy
na miesiąc nawet dwa

Gość kolor nieba
mój przedmówca ma troche racji:D, tak to juz jest że jak się przyzwyczaimy do kogoś to poprostu mniej ja zauważamy , moża zawsze troche odpocząc od siebie aczkolwiek nie wszystkim to pomaga a nawet szkodzi, a z drugiej strony czy ty go tez tak traktujesz jak starego znajomego czy może wydaje ci sie taki jak na początku ???

Gość Waleriiia
zabrzmi to banalnie ale bądź sobą - jesli Ciebie naprawde kocha i chce z Toba byc to bedzie za Toba szalał non stop!

Gość wijola
hmmm..no w sumie to chyba z mojej strony jest więcej takiego zaangażowania i dbania ,żeby było tak jak kiedyś...więc właśnie nie wiem,może ja powinnam tak troche odpuścić...może troszke mniej mieć czasu dla niego..

Gość szurum burum
spoczął na laurach, bo już jesteś jego ...jak mu trochę umkniesz to nzów Cie zacznie zdobywać. Moja rada - więcej spotkań z koleżankami, więcej czasu dla siebie itd

Gość angie28
no tak chyba zaczne robić...a jakieś jeszcze inne pomysły macie?:)

A Ty za nim szalejesz tak samo, jak na poczatku? Tak samo o niego dbasz?

Gość dobra rada...
jak sie nie stara rzuc, wroci jak piesek i bedzie dopiero sie staral;)

Gość paulinka paulinakaa
Jestem z moim facetem od 2 lat nawet ponad mamy 8 miesieczne dziecko a on juz mnie nie zauwaza tak jakby wogole mnie nie bylo nie piesci nie dotyka czasami sie przytuli a ja potrzebuje czegos wiecej i tak jakbym spadla na drugi plan bo mamusia wazniejsza poradzcie mi co mam zrobic bo nie da sie tego zniesc....

Gość gość
paulinka paulinakaa a na co liczylas po takim krotkim czasie dania doopy i urodzenia bachora?? :D

przestac szalec za facetem :) miec swoje pasje swoje zainteresowania i tulac sie po domu pachnaca i seksowna :)

Gość paulinka paulinakaa
ja znam go 6 lat a od 2 jestesmy razem tak dla sprostowania moje dziecko nie jest bachorem. Wlasnie musze zaczac robic cos i mniej uwagi poswiecac jemu bo teraz zapewne mysli ze jak z nim jestem i mamy dziecko to mu wszystko wolno a ja zawsze przy nim bede.. dziekuje mamusia za rade :-) :-)

Gość gość
olac go cieplym moczem