Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakobina666

DUREX PLAY - kto wie?????

Polecane posty

Gość Jakobina666

Wczoraj użyłam po raz pierwszy ze swoim partnerem tej nakładki wibracyjnej Durex Play. Słyszałam kiedyś, że w tym spokojnie da się baterie wymienić, ale przydałoby się wiedzieć, jak to zrobić, bo niestety mój luby nie jest typem złota rączka. Plis napiszcie, bo ta zabawia tak mi się podobała, że dochodziłam w 3 minuty.

Gość Jakobina666
słyszałam również o pewnym mieszkańcu Grajewa, który przerobił zasilanie na 3 fazę

Gość tam są takie małe
bateryjki jak w zegarku, trzeba rozciac zyletka, wymienic i skleic superglue :D

Gość jesli godnym jest
chyba taniej i higieniczniej kupic nowa

Gość taka_jedna_86
A to nie lepiej już kupić nową? A ile czasu Ci działała? Ja ostatnio też wypróbowałam ze swoim facetem po raz pierwszy tej nakładki, ale nam jeszcze działa. Używaliśmy jej może z 15 min. Na opakowaniu napisane jest że działa 20 min.

Gość Jakobina666
Tylko w którym miejscu jest ta bateria, gdzie to rozciąć?

Gość dm483yhrnf3y84f
kiedys rozebralem to z ciekawosci. Sciagasz przezroczysta, silikonowa nakladke, pod spodem jest mechanizm zasilajaco-wibrujacy. Wymieniasz baterie i skladasz z powrotem. Wuala.

Gość mechatronik
ponoć jak przyłożymy napiecie 380V to durex play moze pracowac jako tokarka

Gość jakobina666
No dobra, spróbuję! Naciąć lekko silikon, wyciągnąć mechanizm, wymienić, włożyć i hulaj dusza! Dzięki!

Gość Lauraaaa
tez o tym słyszałam ale jak pewien Pan Bronisław z Hrubieszowa nałozył durexa z 3 fazami na członka to zostały mu ino jajka:(

Gość kosmiczne jajka
Przykra sprawa z tym Panem Bronkiem:( Niedawno pisali o nim na Onecie ponoc jego członek tak wystrzelił ze zatkał toalete na jakiejs stacji kosmicznej czy coś

Gość system616
Wymiana baterii w durex play: Do wymiany baterii w nakladce nie bedzie nam potrzebne nic innego jak noz do tapet, klej super glue, 2 bateryjki jak do zegarka, mozna kupic u zegarmistrza, w sklepie RTV/AGD badz uzyc w tym celu zapalniczki(taka ze swiatelkiem) i wymontowac z niej baterie(opcja tansza). A wiec zaczynamy: 1. Sciagamy sylikonowa nakladke 2. Nacinamy nozem na jednym koncu "wibrujacy waleczek" wzdluz łączenia(taka wyrazna kreska) . klej powinien puscic jezeli nie to trzeba bedzie naciac z drugiej strony i ewentualnie pomoc sobie zebami czy innymi narzedziami^^ 3. Jak juz uda nam sie to otworzyc wtedy wymieniamy bateryjki na nowe i delikatnie sklejamy (uwazajac zeby nie zalac klejem silniczka) najlepiej skleic delikatnie tylko na rogach :) 4. Pozniej nalezy tylko poczekac az klej troche wyschnie, ok 5 minut wlozyc waleczek z powrotem do sylikonu i tyle. Milej zabawy :)

Gość system616
Poprawka: Zauwazylem ze mechanizmu wcale nie trzeba sklejac. Wystarczy zlozyc do kupy wsadzic w sylikon i bedzie sie trzymac. Wiec baterie szybko i sprawnie mozna wymieniac co 20 minut^^ Pozostaje tylko zakupic zapas zapalniczek =)

Gość huhh
ile kosztuje ten durex

Gość juhghju
wiem ze to glupie pytanie,ale wy to na siusiaka zakladacie?

Gość magisterM
Sprostowanie: przed sciagnieciem silikonowej wkladki nalezy wyjac czlonek z pochwy.Wazne

Gość Manam
No i pięknie! Rozciąłem sobie palca przez tego piep..onego wibratorka, ale w końcu się dobrałem do mechanizmu. Trzeba mocno naciskać przy nacinaniu, ale UWAŻAJCIE NA PALCE! Aha, bateria alkaliczna firmy CNB ma oznaczenie G3-A. Odpowiedniki innych firm muszą mieć napięcie 1,5V średnicę 7,9mm i 3,6mm wysokości, np. Maxell LR41, Energizer 192, Varta V3GA, GP GP192, VINNIC L736, AG3. Życzę... pozytywnych wibracji!

Gość bezdoświadczenia
czy zawsze niektóre typy tutaj i nie tylko muszą być tak wulgarne? Wcale to nie jest śmieszne a ja naprawdę chcę się czegoś dobrego dowiedzieć. Nie mam doświadczeń w tej branży, więc ważne jest i to co niektóre z was już wypróbowały. Ordynusy poprawcie się natychmiast, nawet tutaj wymagane są elementarne zasady kultury.