Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka_kropeczka

Czy sadzicie, ze to zdrada?

Polecane posty

Ostatnio moj chlopak wiecznie trzymał komorke na milczy, albo wylaczona, dodatkowo zalozyl sobie kod zabezpieczajacy na wiadomosci sms. ...podpatrzylam ten kod znad gazety w momencie gdy go wklepywal. Rano przed pojsciem do pracy zastalam jego komorke wlaczona do ladowania - wklepalam kod a tam nieodczytany sms z dnia poprzedniego (doszedl o 1 w nocy): "wiedzialam, ze tak bedzie, czekalam na to spotkanie tak długo a Ty nawet nie zadzwoniles.Ania" Wpisana jako Adam. Po powrocie z pracy pytam kim jest Ania - on zrobil welkie oczy i mowi, ze nie zna Ani. Pytam wiec po raz drugi, ze wiem, ze mial sie z nia spotkac, ze z nia rozmawialm, zeby sie przyznal. Oczywiscie wypral sie wszystkiego - ze to kolezanka z dawnych lat, ze prosila go o spotkanie bo ma ciezka sytuacje z mezem _ich wsplnym kumplem. itp. itd.przepraszal mnie - bo nie wiedzial jak jej odmowic i takie tam. Ok pomyslam - przeciez nigdzie nie poszedl. Po tygodniu znowu dorwalam jego telefon - zmienil kod, ale znowu wypatrzylam :) a tam sms od ani - wczoraj napisals, ze tesknisz - jesli tak to twoje milczenie o tym nie swiadczylo. i 2 sms- wczoraj juz spalam, zadzwon jutro. Teraz on twierdzi, ze napisal, ze teskni za dawnymi czasami - bo kiedys cos ich laczylo - nie bylo w smsie, ze teskni za nia. Ona go nagabuje a on nie wie jak sie uwolnic. Czy ja jestem nienormalna czujac, ze jego tlumaczenia sa naciagne???

Gość jestes normalna
choc wolalabym napisac co innego :( przykre to....

Gość oszukuje Cię
:( tak głupio tłumaczą sie facieci, którzy mają coś na sumieniu. Przykro

Gość a jakże
facet ci się ku.rwi a ty mu wierzysz... o zgrozo!

Gość dobraradadobra
zwiewaj dziewczyno !!! ja takich tekstó też sie nasłuchalam i głupia byłam że wierzyłam w te durnowate tłumaczenia (a wierzyłam bo jak dorwałam jego komórkę to juz sporo lat bylismy ze soba i szkoda tak rzucać od razu)

Gość staraaagłupia
jakie to niskie grzebać komus w telefonie. nie masz ambicji dziewczyno

Gość mowcie co chcecie
glupia jesteś? to oczywista zdrada :O i jeszcze posluguje się takimi tanimi sztandarowymi klamstwami :O Ania zapisana jako Adam? Wystarczy pomysleć nad tym 5 sekund, nie badz naiwna.

heheh, miałam podobnie! bylo identycznie "adam" zamaist "ania" heheeh.. ale go wkoncu przegnalam, czy ty go dziewczyno nie dostalas w spadku po mnie??

najgorsze jest to, ze ja sie tak strasznie w nim zakochalam, strasznie, po prostu jakos obsesyjnie, nigdy mi sie to nie przytrafilo. A tutaj takie cos! Boze, przeciez to jest oczywiste, ze mnie oszukuje!

Gość otwórz oczy

Powinnas go zostawić... nie dlatego, ze Cie robi w konia, choc robi - to oczywiste Ten gość to kompletny kretyn - nie umie kłamać, co wiecej nie umie nawet ukryć tak banalnych rzeczy jak smsy od laski którą puka na boku..

Gość Mikaa81
Podobnie jek u mnie.... Kiedyśmój mąż (instruktor nauki jazdy) zostawił telefon- ktoś dzwonił-nie zapisana osoba... nie odebrałam, ale za chwile przyszedł sms - "9.30 bo mąż się ociąga"... później drugi tel-nie odebrałam... i drugi sms- "jednak 9.00 bo już pojechał" -spisałam sobie numer...i wykasowałam smsy. Gdy tylko wszedł powiedziałam,że ktoś dzwonił...Oddzwonił i umówił się z tą osobą a moich "uszach i oczach". Spytałam się co miały znaczyć te sms-y. Powiedział,że nie ma zielonego pojęcia. Powiedziałam,że nic mnie to nie obchodzi, że jade z nim. I pojechałam-dlatego wiem dokładnie kto to jest i gdzie mieszka.Była zaskoczona,ale cóż...jeździli jak kursantka z instruktorem i ja...z tyłu. Później wielka awantura,ale wypierał się do końca... jakoś się pogodziliśmy... a tu po kilku dniach- przyciszony telefon, wykasowane sms-y, wykasowana historia połączeń.... i w końcu KOD ZABEZPIECZAJĄCY kiedyś nie wytrzymałam i przełożyłam jego kartę sim do swojej komórki a tam sms "pani ostatnio zaniedbywała pewne sprawy, ma nadzieje podgonić i że nie padnie zbyt wcześnie. pani kocha pana z każdym dniem coraz bardziej" i cóż miał zrobić...nie miał już wyjścia i się przyznał

Gość lzk
Biedroneczko kropeczko, weź telefon na kartę, nowy numer, wyślij smsa "od swojego chłopaka" do Ani, żeby tylko na ten numer pisał, ale nie dzwonił. Tak samo "od Ani" do swojego chłopaka. Przez kilka dni bądź stacja przekaźnikową. Zobaczysz co do siebie pisują, chociaż chyba ona ma pretensje, że on sie nie odzywa, że jej unika. Może pod innym męskim imieniem jest zapisana ta, z którą się częściej widuje. Po takim manewrze pozostaje już tylko pokazać mu dowody przed odejściem.

wiecie co ja mysle - tak naprawde mysle, ze on juz z nia skonczyl - jego glowna linia obrony polegala na tym, ze mial wylaczony telefon, ze nie chcial sie spotkac, ze przeciez ona napisala, ze czekala a on nie zadzownil. Ale mysle, ze cos go z nia ostatnio musialo laczyc i tyle. jest mi okropnie zle... Ja caly czas byalam taka fair

Mikaa81 jestescie dalej razem?

poradzcie mi rposze- moze ktos ma juz jakies doswiadczenie - jakis dobry sposob zeby go podpuscisc, chce sie przekonac na 100 %.

Gość Aliss134
Mój facet też coś kombinował po powrocie z sanatorim, kasował wszystkie połaczenia ostatnie sms-y itp itd. Wzięłam się ostro za niego, łacznie z pakowaniem i znajomość momenalnie się zakończyła. Wiem że to tylko koleżanka była, ale nie wiem jak by sie ta znajomość dalej potoczyła gdyby nie moja interwencja.

Gość lenaa1
wiem co to znaczy, wyciszony tel, ukrywanie, nie odbieranie albo wychodzenie z pokoju, sciszony glos , to pierwsze oznaki zdrady

Gość real1
dla mnie ewidentna zdrada, zdradzac to nie znaczy konecznie spac z kims ale to co piszesz to nia jest, powiedz ile wy jestescie razem i czy mial kogos przed toba?

Gość nie no szok...
a powiedz po co on ustawia hasła ?? jak się nie ma nic do ukrycia to nie trzeba nic chować :o Tłumacxzenia durne :O Zrób sobie test na hiv

Gość real1
test to dobry pomysł :) oby to była tylko kiła albo syfek......