Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalinka

mam problem poradzcie bardzo prosze

Polecane posty

Gość tralalalinka

bylam niedawno u gina i powiedzial ze mam prawdopodobnie niedoczynnosc tarczycy. dal skierowanie na badanie poziomu hormonów miedzy 2 a 5 dniem cyklu. tylko że spoznia mi sie okres juz tydzien. kochalam sie z chlopakiem w 21 dniu cyklu (pierwszy dzien nieplodny) wszedł bez zabezpieczenia dosłownie na chwilke, wytrysk na zewnatrz. w dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test - wyszedl negatywny.dodam jeszcze ze kiedys mialam problemy z brakiem miesiaczki, leczylam sie hormonalnie. mialam ostatnio bardzo duzo stresow. i teraz: czy mam isc do lekarza i spytac co teraz, a moze srobic te badania co mi kazal i dodatkowo hcG. czy ciaza jest mozliwa?

Gość ejna ejna
skoro wytrysk na zewnatrz to w ciazy nie jestes , a okres spoznia ci sie ze stresu

Gość marika88
Tez tak uwazam chociaz testy tes sie czasem myla. Ale jesli był to pierwszy dzien dni nieplodnych to ja bym sie na Twoim miejscu nie przejmowala, tym bardziej, ze juz mialas wczesniej problemy z miesiaczka - byc moze powrocily.

Gość tralalalinka
ale co z ta tarczyca. robic badania? wyjdą dobrze? lekarz dal skierowanie na LH F

Gość tralalalinka
TSH I FSH miedzy 2 a 5 dniem cyklu (urwało mi posta)

Gość zrobisz wyniki
pewnie TSH,FT3,FT4 i da ci tabletki ktore reguluja hormony w organizmie ja tez sie lecze na niedoczynnosc jak narazie wyniki mam w normach:) nie przejmuj sie:)

Gość tralalalinka
a czy te hormony niie wplyna jeszcze gorzej na moje cykle? ktorych narazei brak :O

Gość babytin
napewno nie jestes w ciązy