Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enckego

Dlaczego wato wyjechać do UK?

Polecane posty

Gość enckego

Nie chodzi mi o zarobki, bo to oczywiste. Jakie są inne powody waszych wyjazdów, którymi możecie się podzielić. Pozdrawiam, Sebastian

Gość tylko kasa

ja wyjezdzam juz w sobote teraz:) a wyjezdzam bo tata tam mieszka od 2003 mama z siostra mala przyjezdzaja do nas w polowie lipca bo siostra musi szkole skonczyc i pies musi jeszcze miec jakies szczepienia:P wyprowadzam sie dlatego ze chcialabym troche z tata pomieszkac, moj tata jest kierowca i jak wiadomo prawie nigdy go w domu nie bylo:( poza tym jade bo chcialabym tam studiowac po roku czy dwoch:) a na poczatku do pracy zeby jezyk podszkolic:)

Gość alrekinka
jedyne przyczyny dla ktorych warto wyjechac do UK to zarobki w porownaniu z kosztem zycia lub studia/podszkolenie jezyka...wiecej zalet nie widze...a wrecz same wady, zwlaszcza pogoda:(((((((((((

Gość do fajna madchen
co do pieska to lepiej sie dowiedz bo nie wiem jak teraz ale jeszcze jakis czas temu moj pies miesiac po szczepieniu i czipie mial pobierana krew na badanie ilosci przeciwcial przeciwko wsciekliznie i dopiero 6 miesiecy od wyniku badania mogl wjechac do UK

no mozna jeszcze wyjechac do UK z milosci do Royal Family :) nieoszukujmy sie, glownymi powodami, poza kasa sa wieksze mozliwosci rozwoju, zero strachu przed zwolnieniem kobiety w ciazy, lepsze traktowanie przez pracodawcow i dla znakomitej grupy rodakow - benefity, benefity, benefity :P

to pewnie musi byc odrobaczanie:P mama cos mowila ze jakas tabletke dostanie na 24 do 48h przed wyjazdem i narazie:P czipa mial dawno wszczepionego, a przeciwko wsciekliznie gdzies okolo grudnia, wiec pewnie to odrobaczanie:) nie wiem tylko jak on to zniesie bo bedziemy jechac samochodem sa jakies tabletki na uspokojenie dla psa?:( bo moj jak w samochodzie jest to albo sie wierci i wszystko obslinione albo zwraca:(