Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotaaa28latq

Jak pomóc koledze?wyrzucony z domu

Polecane posty

Gość Dorotaaa28latq

On ma 40 lat w sumie ma gdzie mieszkac bo ma swój dom w którym mieszka teraz sam ale jak sprawic zeby mógł wrócic do dziewczyny i swoich dzieci?

Gość Dorotaaa28latq
ludzie doradzcie cos wbrew pozorom ciezko samemu sobie dac z tym rade wymyslic sposób aby wrócic do domu

Gość hkggufyddts
facet ma 40 lat ma sój dom... chyba czegoś nei rozumiem??

Gość Dorotaaa28latq
oskarzyła go ze ma kogos ale on temu zaprzeczył jest przepracowany chce wrócic do domu to trwa juz z jakis rok jak jest wyrzucony i mieszka sam zal mi go i nei wiem jak mu pomóc

Gość Dorotaaa28latq
kupił sobie domu taki mały na wiosce poblizu miasta w którym mieszka jego kobieta z dziecmi

Gość Dorotaaa28latq
tak jest dorosły ale prosił o rade co moze zrobic aby przekonac ja do powrotu do domu

Gość hkggufyddts
jedno ci mogę doradzić - tak od serca i z doświadcznia - nie angazuj się w tą pomoc - bo wyjdzie na to że chcesz go poderwać itp. i zamiast pomocy zorbisz osbei wrogów... on ma swój wiek i sam musi sobei z tym poradzić, czy oni oboje prosili cie o mediacje?? wogóel w jakim charakterze ty wystepujesz w tej całej historii??

Gość Dorotaaa28latq
oboje nie bo ja nie znam jego dziewczyny a on jest moim przyjacielem od 10 lat i prosi o zwyczajna przyjacielska rade

Gość hkggufyddts
wyjdziesz na tym jak Zabłocki na mydle - wspomnisz moje słowa...

Gość on12345
no moze niech ta jego dziewczyna przedstawi dowody na ta niby zdrade skoro tak jest jej pewna

Gość Dorotaaa28latq
ona nie miała zadnych dowodów na zdrade poza tym ze odmawiał współzycia z nia i przestał kupowac jej prezenty gdzies zabierac

Gość on12345
no to po co chce byc z taka materilaistka ktora liczy tylko na prezenty i na wypady?? a jaki on mial powod ze nie chcial z nia wspolzyc..moze faktycznie jest ktos inny...nie o wszystkim musisz wiedziec a jak to mowia,cicha woda brzegi rwie...

Gość dorota28latq
on powiedział ze faktycznie szukał innych dziewczat bo z nia go obrzydzał seks ze miała juz kilku partnerów i nie moze sie przełamac to go zapytałam ze po co z nia zaczynał on mówił ze była wpadka maja 2 dzieci blizniaki 11lat i on je kocha wiec nie opusci rodziny

ha ha stara śpiewka.Wpadka itp:-o.Daj sobie spokój.Nie wtracaj się w ten pokręcony związek

Gość dorota28latq
on dla mnie jak rodzina bo mieszkamy po sasiedzku jak brat w sumie bardzo go lubie tez mi sie nie podoba ze podrywa dziewczyny i szuka ale jako człowieka bardzo lubie i chce mu pomóc zeby cos zrobił ze swym zyciem i prosił mnie w koncu o rade jako kobiete co mzoe zrobic aby móc wrócic do domu

ja tak takie bajki gadalam jak sie chcialam z jakas laska przespac;]

Gość Kawaleros

Gość fwerfwerfw
Jak będzie zimno wynieś mu jakiś kocyk, no i koniecznie dokarmiaj (czymś ciepłym w miseczce). Lub inna opcja: nie zapomnij ogrzać go własnym ciałem, skoro tak się użalasz nad dorosłym, samodzielnym facetem... :S

Gość Kawaleros
nie wicie jak to jest byc wyrzuconym z domu facet czy ma 60 lat czy 30 tez ma uczucia moze tesknic chocnby za dziecmi

Gość fwerfwerfw
Spoko, autorka tematu tak się wzruszy twoją uwagą, Kawaleros, że da i tobie.

Gość jaka przyjaciółka
To co z ciebie za przyjaciółka i to od 10 lat, skoro nie poznałaś wybranki jego serca??? Oto jest pytanie. Poza tym skoro sie brzydzi tej kobiety, to po co chce wracać do niej? Może ona chce poukładać sobie życie, znaleźć normalnego mężczyznę, z którym będzie dzieliła radości , smutki i łóżko. A ten ciapowaty typ niech ją zostawi w spokoju- taka ma rada wielce szanowna "przyjaciółko".