Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kochasz mnie czy nie

To co zwykle ale teraz już musicie mi coś doradzić albo chociaż porozmawiać

Polecane posty

Gość no kochasz mnie czy nie

Podoba mi się a wręcz mi się nie podoba jeden taki chłopak ;) Budzi we mnie sprzeczne uczucia. Czasami mam ochotę się do niego przytulić, brakuje mi go jeśli nie widzimy się np tydzień, pokusiłam się nawet o drobne fantazje seksualne na jego temat. Problem polega na tym że jest z gatunku "ciepła klucha" co doprowadza mnie do szału. Wszystko przeżywa gorzej niż jak w trakcie PMSa, brak mu pewności siebie. Myślicie że gdybym zaczeła coś dzialać (tzn: zaprosiła go gdzieś na jakis soczek z rureczką) i gdyby zauważył że mi na nim zależy poczuł by się bardziej pewny siebie? Urosłyby mu skrzydełka i takie tam? Znacie takie przypadki gdzie ciapa pod wpływem uczucia zmieniła się w mężczyznę? poradźcie proszę :)

o tak zmieniaj faceta powodzenia tej co za glupota ludzi sie nie zmienia o.O ja mojego pokochałam jaki był i też mnie w nim wkurzało ze z niego ciepla klucha ale no coz milosc znosi rozne rzeczy XD no i zmienil sie to fakt, ale watpie zebym ja miala na to wplyw.

Gość fz
ważne by takiej ciepłej klusce często pokazywać że się go kocha i szanuje, a on nie będzie sprawiał wrażenia aż tak dużej kluchy

Gość 79ewhewu
zapros go, poznasz lepiej i zobaczysz, moze to po prostu niesmialosc, ale jak nabierze pewnosci siebie to na pewno bedzie lepiej