Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabethe

jak wybielic skore na calym ciele?

Polecane posty

Gość elizabethe

prosze powiedzcie mi ,doradzcie czego mam uzyc zeby wybielic skore o przynajmniej 2 tony . Moja skora jest koloru bardzo pospolitego z tendencja do opalania czego nieznosze ,prosze pomozcie mi . Gdziekolwiek probuje sie czegos dowiedziec ,podkladaja mi kremy na wybielenie piegow lub plam watrobowych jakbym mowila do slupa ! czy w polsce panuje moda jedynie na samoopalacze? Bardzo mi zalezy na mlecznej cerze. Dzieki za wszystkie sugestie

Gość b66
są mydła wybielające na stronie www.lauro.pl 100% naturalne. Może warto spróbować. np Mydło wybielające oliwkowo-laurowe z lukrecją i czarnym kminem. Naturalne mydło nawilżające, odżywiające, przeznaczone do skóry normalnej. Działa wybielająco i antybakteryjnie. Zawiera 40% olejku laurowego, extra oliwę z oliwek, olejki: z czarnego kminu, z lukrecji, ze słodkich migdałów, rycynowy, kokosowy, sojowy, słonecznikowy i witamina E, woda, sodium hydroxide. Albo mydło Medycyna Arabska Mydło maseczka na ciało - czyni skórę delikatniejszą Syryjskie mydło zdrowotno-lecznicze oparte na tradycyjnej medycynie arabskiej rozjaśniające, wspomagające leczenie grzybicy skóry, czyni skórę delikatną i jędrną. Albo mydło z koziego mleka tez rozjaśnia. Sama je używam. Polecam

Gość elizabethe
dzieki :)