Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorola

uzależnienie emocjonalne od męża,partnera !znacie takie uczucie?

Polecane posty

Gość motorola

nie potrafie od niego odejsc pomimo kilkakrotnych zdrad!!!on ode mnie tez nie moze tzn.nie potrafi odejsc!mieliscie takie uczucie kiedys w sobie czy tkwicie w takim problemie?nie wiem czy to tak silna milosc ,przyzwyczajenie czy..........nie wiem sama

Gość drakulka
mam podobnie, uzalezniona na maxa

ja też jestem uzalezniona ale jakby zdradzil to bym sie pewnie natychmiastowo oduzaleznila;]

Gość współczuję....
nałogi zawsze wyniszczają organizm :O

Gość amila
straszne uczucie chcesz a nie mozesz

jest tu jeszcze kto? bo znajome mi jest to uczucie. i w dodatku choojowe maksymalnie. chciec a nie moc od kogos odejsc, bo uzaleznienie psychiczne/emocjonalne jest zbyt silne, aby doszlo do dobrowolnej rezygnacji z dalszego "poddawania sie nalogowi". ciekawe czy jakies kolko dla anonimowych uzaleznionych byloby pomocne...

Gość są takie słowa szacunek
i głupota... Jeśli ktoś świadomie brnie w bagno nie można tego nazwać inaczej :O

uzaleznienie emocjoalne od jakiejs osoby nie musi sie wiazac z brakiem szacunku kogokolwiek wobec kogokolwiek. chociaz w moim przypadku to jest i tak nieaktualne, bo teraz to juz po ptakach.

Gość są takie słowa szacunek
autorka naoisała: nie potrafie od niego odejsc pomimo kilkakrotnych zdrad!!! 😭

autorka akurat madrze nie postapila... w sumie dziwne, ze nie potafi odejsc od osoby, ktorej nie szanuje (skoro zdradzila, brak szacunku jest oczywisty). jesli nie szanuje, mozna powiedziec, ze jej nie zalezy. jak jej nie zalezy, to gdzie tu uzaleznienie..?

Gość mis pryszczatek
znasz książkę 'Kobiety, które kochają za bardzo'? znasz książkę 'Kochaj siebie, a nieważne z kim się zwiążesz'? poczytaj lektura to dobry początek poczytaj też topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=942800&start=180 wytrwałości życzę