Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z internetu

Skąd macie czas - na kafeterię? PYTANIE DO WSZYSTKICH

Polecane posty

Ludzie, po co wy tutaj siedzicie na okrągło? Próbowałam Wam przez jakiś czas dorównać kroku, bo nawet wciągająca przyjemność. Choć nic ze sobą nie niesie, oprócz tego że pochłania czas, wciągając i daje substytut kontaktu z drugim człowiekiem. Substytut. Bo real jest o wiele lepszy. Powiedzcie szczerze o co tu chodzi? O zabijanie czasu? O przejście z internetem przez samotne wieczory? O pozór kontaktu z drugą istotą ludzką? Tęsknotę za zrozumieniem, byciem wysłuchanym?

wiesz, wiele ludzi robi wiele rzeczy na raz - ja na przyklad robie jednoczesnie sekcje (rysunek techniczny) budynku, a jak sie zmecze/znudze to ide sobie zrobic herbatke i wpadam na 2 minutki na kafeterie. Relaksuje mnie to. Jedni maluja paznokcie 2 godziny, a inni siedza tutaj :)

można się anonimowo wygadać, poradzić itp. obce osoby szczerze mówia co na dany temat myśla, czasem mozna sie posmiac:) troche dla zabicia nudy:P ale ja tu i tak nie jestem tak często jak niektórzy:P

fakt, że można się anonimowo wygadac i otrzymać parę na prawdę życzliwych porad od całkiem obcych ludzi.

Gość grapólsłówek
czas wyrwany: niewinnym istotą potrezbujacym rodziców i niewinnym zona potrzebujacym mezów ,a takze niewinnym (?) kochanka potrzebujacym mezów innych kafeterek...oj jest tego sporo ;)

Gość paralityk
od wielu lat próbuję się tu dowiedzieć, czy facet może latem chodzić w męskiej sukience i japonkach i nadal nie otrzymałem odpowiedzi , więc czasem tu zaglądam licząc na odpowiedź :)

szczerze mówiąc obijam się bo rzygam poprawianiem prac tych tumanów studentów :P

grapólsłówek niewinnym istotOM / niewinnym zonOM / niewinnym (?) kochankOM (...) i świat jest ciut lepszy :P

Nie-ja Uważaj, bo Twoi studenci-tumani też tu mogą siedzieć.:) I nie będzie kwiatków po obronie, oj, nie będzie.:P:P:P

uczestniczysz w wielkim projekcie .. hehe .

nie Justyna, moje tumany wiedzą, że ich nie lubię, nie spodziewam się bukietów :p

kafe to takie cudo:P które jest na którym być można, ale nie trzeba jednak dlaczego nie być?

Gość Jak mi się zapisują pliki z
Photoshopa, to tu kukam :D

Gość zdecydowanie uswiadamiac
Real nie jest lepszy - reala nie mozna wylaczyc. :P

czasu jest zawsze dużo wszystko kwestia organizacji:D jakiejś lub jej braku:D zostaje przecież ostatecznie jeszcze noc:)