Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest suuper........

MAM 30 LAT ZAKOCHAŁAM SIE W FACECIE POZNANYM NA FORUM

Polecane posty

Gość jest suuper........

nasza znajomosc kwitnie, jestesmy na etapie umowienia sie na spotkanie:) Tak sie ciesze i nie moge doczekac tej chwili

Gość jest suuper........
co jest romantyke?Marta pisz po polsku. Tak deska zakochalam sie to sie czuje, a ty stara pannico z zazdrosci ze ktos moze byc szczesliwy,ironizujesz.

Gość jest suuper........
na co mozesz sobie pozwolić?na staropanienstwo bo masz 29i pol .:D

Na "ironizowanie", czyli szczerą wątpliwość w to, czy można kochać kogoś, kogo sie w życiu nie widziało na oczy:D Czasami jestem w szoku, że ludzie są tacy... A jak się okażę, że Twój wybranek jest znerwicowanym mrukiem, któremu w dodatku śmierdzi z gęby???:classic_cool: Wiesz, takich rzeczy nie poznasz przez internet. W ogóle nie poznasz nikogo przez internet:O

OK, oopss sorry - dobrze, bede pisala po polsku, chociaz nie nauczylam jeszcze mojego kompa polskich znakow. Otoz w moim poscie pragnelam zawrzec pytanie, czy osobnik w ktorym sie zakochalas to Mlody Romantyk ?? Dobrze napisalam teraz?

Gość defi
a wirtualny seks tez uprawialas? jaki jest w te klocki?

Gość Centurion
Kurrwaaaaaa , coraz lepiej (kreci glowa)

Gość bllllllllllllllllllllllleeeeee
Też się tak zakochałam i sama byłam przekonana że to głupie, nikt mi tego mówić nie musiał. Było spotkanie i ....................... nie przeszło, raczej się utrwaliło;)

Gość gość
A od jakiego wieku sie zostaje starą panną?bo ja mam 27 i pół i w sumie nie wiem, czy juz sie kwailifikuje, czy jeszcze nie........PS: Deska, Ty żyjesz? SZOKE!

Ja też sie zakochałem :classic_cool: Kiedy czytam swoje własne posty mam motylki w brzuchu :o. Chyba się ze sobą umówię tyle że nie wiem gdzie się zaprosić żeby się do siebie nie zrazić na pierwszej randce :o

Giętki, musisz by bardzo taktowny, wrażliwy i delikatny wobec siebie ;) Musisz wyczuć co cie drazni a co lubisz, wówczas wasze spotkanie nie przyniesie zawodu i zaowocuje wielką namiętna miłością...a może nawet czyms więcej na przyszłość ;)🖐️ Aha.....kup sobie kwiaty na pierwsze spotkanie 🌼 będzie romantycznie :classic_cool:

👄 A jak mam uczulenie na kwiaty? :o Co jak zaproponuję sobie seks na pierwszym spotkaniu? Powinienem się zgodzić? :o Czy tylko najwyżej na pierwszej randce loda sobie zrobić gdzieś w bramie? :o

Ja myslę, że na pierwszym spotkaniu powinienieś ogranicz się tylko do wsadzenia sobie w doope zatyczki analnej z końskim ogonem :classic_cool:🖐️

Maniek, ty się weź zabierz w jakieś neutralne miejsce, do teatru na przykład, poznasz się lepiej, będziesz wiedział co ci e kręci i dopiero wtedy ewentualnie zaproponuj pożycie intymne

Gość kWb
na pierwszej randce proponuje przejśc od razu do seksu. Drugiej może nie być. Witam

Waldek ty masz chyba rację :o Nie chcę okazać się taki łatwy :o W sumie znam sie już całkiem nieźle... Kiedy rozmawiam ze sobą na gg planujemy nawet dzieci :classic_cool: Z zatyczką to chyba nie zbyt dobry pomysł jeszcze sobie pomyślę że jakiś dewiant jestem :o

Gość kWb
Mistrzu - dobry dżokej jest okej

Gość kWb
maniek - od razu seks. Słowo.