Gość mam problemmm Napisano Czerwiec 4, 2008 Mam problem,juz o paru lat sie z tym męcze i nic...otóż moja cera strasznie sie przetłuszcza,umyję twarz a po godzinie juz mam warstewkę tłuszczu :( niezależnie czy użyję krem matujacy to i tak mi sie po godzinie zaczyna świecic... Znacie jakiś preparat hamujacy błyszczenie?Jakis sprawdzony krem czy cos doustnego?? Pomóżcie! Teraz też mam całą gębe tłustą,zaraz ide umyc twarz bo szlag mnie trafi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam problemmm Napisano Czerwiec 4, 2008 dodam że podkładu używam tylko wtedy gdy wyglądam tragicznie czyli gdy cos mi wyskoczy. normalnie staram sie nie uzywac bo jak sobie pomysle o tym tłuszczu wymieszanym z podrem to bleeeeeeee mało ciekawie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala87 Napisano Czerwiec 4, 2008 Nie myj jej tak często. 2-3 razy wystarcza, inaczej skóra produkuje jeszcze więcej łoju. Nadmiar delikatnie wycieraj chusteczką. A na tak przetłuszczającą się skórę,to tylko kwasy lub mikrodermabrazja u kosmetyczki... plus w domu peelingi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam problemmm Napisano Czerwiec 4, 2008 robie sobie peelingi w domu Wiem ze im rzadziej myje sie twarz tym lepiej ale ja poprostu jak czuje tą warstwe tłustą na twarzy to nie moge wytrzymac! muszę umyc wtedy twarz bo inaczej nie mogę! wydaje mi sie ze ten tłuszcz łapie brud i wtedy robią mi sie krosty...no wiec ide umyc twarz. wiem to chore ale inaczej nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam problemmm Napisano Czerwiec 4, 2008 jak siedze w domu to juz kit z tym ale jak wychodze to szlag mnie trafia jak po godzinie mam żarówe na twarzy...i czasem mam makijaż i po godzinie jest do d...py bo sie cała swiece...ręce załama mozna z tym cholerstwem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N_M Napisano Czerwiec 4, 2008 ja mam to samo plus tradzik do tego :( to jest dopiero katastrofa :( i puder zawsze mam na twarzy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podstepna kobieta Napisano Czerwiec 4, 2008 ja radze bys pila ziola np bratek albo skrzyp. maja wlasciwosci oczyszczajace a torebeczkami mozesz przemywac sobie twarz. odswieza ja bez podrazniania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam problemmm Napisano Czerwiec 4, 2008 pije bratka ale nie regularnie tylko wtedy jak mi wyskoczy pare krostek ale cos co by zahamowało tłuszczenie sie cery? stosuje maseczki,peelingi a kremy matujące sa wg mnie do bani bo wcale mi nie matują cery! :( szlag mnie trafia jak co chwile musze tylko chusteczke przykładac do twarzy...po 2 godzinach czuje sie strasznie "nieświeżo" i gdybym tylko mogła to od razu bym myła bużke...ale w pracy przeciez nie bede co chwile tego robic i nakładac co chwile tuszu(bo tusz musi byc ;P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podstepna kobieta Napisano Czerwiec 5, 2008 Picie ziol ma wlasciwosco oczyszczajace, zostaja wydalane toksyny z organizmu i m.in zmniejsza to nadmierne gromadzanie sie loju. Oczywiscvie efekty nie sa od razu. czasem do tego trzeba nawet miesiecy. ja swego czasu gdy walczylam z tradzikiem to mialam tez do tego diete, musialam unikac slodyczy, rzeczy bardzo tlustych i tzw fast foodu. robilam badania i okazalo sie ze moj tradzik byl zwiazany z watraba. stad ziola, witaminy i dieta. potrzebowakam miesiaca na jakiekolwiek pierwsze efekty. wczesniej stosowalam antybiotyki, kosmetyki i zawsze bylo tak, ze po pierwszych szybkich efektach nastepowal nawrtot choroby. musialam potem brac jakis lek naplucny ktory sprawil, ze zygac mi sie chcialo. Pomogl mi wlasnie dietolog, ktory sprawil, ze przez odpowiednie odzywianie zaczal mi sie oczyszczac organizm. potem piszlam do dermatologa ktora zastosowala kwasy owocowe i dopiero potem kosmetyczka (wyspecjalizowana) odpowiednio oczyscila mi twarz. uwazac musze do tej pory na to co jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnoliaT 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 DZiewczyny jestem farmaceutka i zawsze moim pacjentom wlasnie z problemami skornymi polecami witamine B compleks,wlasnie jej braki powoduja u wielu osob lojotok czyli tlusta skore na twarzy przetluszcanie sie wlosow codzienne jej bramnie powoduje bardzo dobre skutk i ale trzeba brac systematycznie, rezultaty wiadac po miesiacu,wszegolnosci polecam wiatamine b7 ktora utrzymuje prawidłowy stan skóry, reguluje pracę gruczołów łojowych, normalizuje tłustą cerę, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda90 0 Napisano Luty 15, 2014 ja też mam ten sam problem :/ ale zaczełam robić dwa razy w tygodniu maseczki z drożdży i torchę pomogło :/ ja mam jeszcze taki problem że włosy strasznie mi się przetłuszczają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2014 Polecam ci poczytać artykuły na tej stronie, http://www.xn--piknacera-1ib.com.pl/ , są pomocne i zawierają dużo ciekawych infrmacji na temat skóry i cery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wikki77 Napisano Lipiec 9, 2014 Przecieraj twarz wacikiem nasączonym zwykłym mlekiem z lodówki , jak dla mnie to najlepszy sposób na świecenie skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badzien Napisano Grudzień 18, 2014 Krem rozmarynowy Hb spełnia swoje zadanie, w moim przypadku skóra wyglądała idealnie, ładnie, zdrowo i estetycznie. Przemiana diametralna, w końcu nie żal patrzeć na tą skórę, i oby tak już zostało, długo walczyłam o zadowalający efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2015 Kosmetyki do pielęgnacji skór tłustych i łojotokowych muszą wykazywać działanie ściągające, antyseptyczne, przeciwłojotokowe, absorbujące nadmiar łoju, regenerujące i matujące. W drogeriach, aptekach i gabinetach kosmetycznych mamy duży wybór toników, żeli, pianek, kremów matujących, maseczek ściągających. Wg mnie najlepszym rozwiązaniem jest krem Alaclarin. Zawiera wszystkie niezbędne składniki. Poza tym jest mnóstwo innych rzeczy, które można wypróbować. Np. myć twarz samodzielnym wywarem z rumianku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 Dziwczyny! Znalazlam bardzo przydatny artykul na temat tlustej cery. Zastosowalam wszystkie wskazowki i jestem bardzo zadowolona. Radze poczytac http://www.goodies.pl/blog/sposoby-na-tlusta-cere/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fert Napisano Sierpień 12, 2015 Mój ratunek to preparat dostępny na stronie www.4Akne.pl . Co wązne jest nie tylko skuteczny, ale również likwiduje nie tylko objawy, ale i przyczyny. Dzięki zawartości cynku, witaminy a i laktoferyny zahamowany zostaje proces wytwarzania łojotoku, który jest głównym winowajcom problemów z cerą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgosia47 0 Napisano Sierpień 12, 2015 Oczyszczenie ,oczyszczanie i oczyszczanie-Chlorofil w plynie firmy Natures Sunshine -idealny do srodka i na zewnatrz-podpowiem jak kupic bez marzy jak ktos bedzie zainteresowany,pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Nie rób za często pilingów bo będzie coraz gorzej mam tak samo nie stosuj też tych wysuszających gówien z rossmana bo działają chwile najlepiej właśnie doustne jakieś witaminy albo ziołowo przemywać twarz jeśli gdzieś jestes to papier do pieczenia potnij na kwadraciki i przykładaj sobie do twarzy dobrze wchłaniają tłuszcz są jeszcze takie w inglocie ale tam zapłacisz 50 złotych za pudełeczko :C Zapraszam na bloga othercolorsoflife.blogspot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maelina 0 Napisano Lipiec 27, 2016 Ja proponuje najpierw wybrać się do lekarza specjalisty (dermatologa) a potem do gabinetu kosmetycznego, tam na pewno coś Ci poradzą. Jeszcze przed wizytą warto zapoznać się z tym artykułem http://donau-expert.pl/zabiegi-na-cere-tlusta-w-salonie-kosmetycznym/ . Pozdrawiam, mam nadzieje że uda Ci się poprawić swoją cerę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinamalina Napisano Styczeń 19, 2017 Ja polecam pójście na zabieg do kosmetyczki na tłustą cerę, moja ulubiona kosmetyczka mi pomogła, wystarczyło pójść na kilka zabiegów, polecam poczytać więcej http://donau-expert.pl/zabiegi-na-cere-tlusta-w-salonie-kosmetycznym/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eliza8932 Napisano Luty 22, 2018 A może to łojotok lub coś innego? Jeśli nadmierne wydzielanie sebum pojawiło się nagle, to przyczyną może być również nużeniec. Jest to pasożyt, który żyje na naszej skórze i daje różne objawy. A jakie? Zerknijcie sobie na stronę Centrum Walki z Nużeńcem, aby mieć informacje na przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2018 Ava Acne Control - zamów sobie z Melissy i stosuj codziennie, po kilku dniach zobaczysz więlką różnicę :) https://www.apteka-melissa.pl/produkt/ava-01-acne-control-20-zel-myjacy-200-ml,12593.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peppermintt 0 Napisano Wrzesień 21, 2018 No musisz nawilżać cerę i to najlpeiej silnym serum ale nie z chemia tzn zeby miał naturalny skład - ekstrakty roslinen wyciągi z kwiatów np. wyciągi z pąków bo sa ponoć najlepsze itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2018 tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium tu będzie spam góownolium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DOMISIA 0 Napisano Maj 22, 2022 Zdecydowanie polecam markę APIS i serię ACNE-STOP i krem ULTRA MATT świetny krem matujący do cery tłustej z rozszerzonymi porami. Zawiera ekstrakt z korzenia irysa, drożdży, alg morskich, kwas hialuronowy. Usprawnia pracę gruczołów łojowych i ogranicza wydzielanie sebum dzięki czemu skutecznie redukuje niepożądany efekt świecenia się skóry, zwęża rozszerzone poru i długotrwale matuje. Rewelacyjny, naturalnie i bardzo wydajny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach