Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frezja31

masturbacja przez sen

Polecane posty

Gość frezja31

Czy ten temat jest wam znany? Czy to normalne że facet masturbuje się w nocy w czasie snu?

Gość frezja31
ale to co wtedy ci sie śni - jakiś sen erotyczny? pamiętasz to potem? Czy to jest tylko takie mechaniczne i nie związane ze snem?

Gość Zbyszeek
kiedyś obudziłem sie w nocy, patrze a tu moja dziewczyna sie masturbuje, więc jej pomogłem, a rano sie okazało ze nic nie pamięta i spała.

Gość Mariuszzzz
naprawdę tego nie pamiętałem ! 👄

Gość memelada
Ja sie kiedys obudziłam rano podobno i powiedziałam do faceta "Wymień ten zderzak", tydzień poxniej miał wypadek. Spodziewaj sie że tydzień poźniej wyliżesz jej szparke a ona tego nie bedzie pamietała, ja tez nie pamietam co mówiłam a spełniło się :)

Gość patrysbbbbbcc
moj facet ostanio sie ze mna kochał a spał potem mowił ze sniło mu sie ze sie kochalismy a ja mu mowie ze przeciez tak było a on nie mogł uwierzyc;P i czasem jak spi a ja ogladam tel i on sie do mnie przytula i robi ruchy kopulacyjne..mam niezła polewke a jak potem wstanie i mu mowie to nie wierzy mi;))

Gość boos
ruchy kopulacyjne ;)

Gość upssssssssss

Gość ciocia kazia
Moj facet regularnie przyrzadza przez sen zupe pomidorowa z ryzem. Wiec masturbacja to maly pikus.

O cholera ale pytanie nie wiem nigdy nie probowalem tak robic i nie sprobuje moze ktos bardziej doswiadczony ci powie

Gość HAM_NACZELNY
do : "Maniek - marnujesz nasienie" , siema moherze >.

Gość frezja31
Haloo!!!! Czy nie ma żadnych facetów na forum, którzy masturbują się przez sen????? Odezwijcie sie!

Gość do frezja31 od T.N.
witaj frezja w odpowiedzi nie znam sie na snach lecz to przeżycie na pewno nie jednemu sie przydarza , Moim przypadku było coś takiego śniłem O .. i bez prania sie nie obeszło chyba sie domyślacie miłe Panie o czy Facet może śnić o kobiecie i namiętnym prostych słowach seksie ;) A sny to zupełnie inny temat. Mózg jako taki organ pracuje cały czas. przetwarzając myśli ,obrazy,doznania , i inne i w/w tych czynników czasem przypadkowego połączenia (skojarzenia) i doznania przyjemności . !/ proponuje jeśli ktoś posiada kamerę z funkcją auto zapisu na Ruch. a przydarza sie (K, M) ustawiać ja na statywie, i Kamera nagra każdy moment ruchu pod czas snu. i spawa będzie jasna i udokumentowana . co i jak sie Działo. Na pewno zaspokoi To waszą ciekawość. UWAGA : może zostać coś nie wiarygodnego nagrane. nie wszystko zostało wyjaśnione. I Jest Do pojęcia. /nie zbadane/. T.Namiętny słodki .

Gość luisa19
co za brednie, fact jak spi to spi, a ty myslisz o masturbacji... czy ci ostatnie upaly na glowe nie zaszkodzily

Gość upssssssssss

Gość podnoszeeee

Gość jestem dziewczyna i
czasem sie budze z ręką (własną :P) w majtkach nie wiem co tam przez sen sobie robie :classic_cool:

Gość karolajna1986
ja tez sie czaem budze z reka w majtkach, czasem bez majtek , czasem jęcze przez sen , duzo gadam , smieje sie - wszystko wiec pewnie tez sie masturbuje hehe ale o tym to mi jeszcze moj partner nie powiedzial zebym to robila przez sen :D

Gość od T.N.
? Jak doznania . nocne ha ha ha

Gość biala.chmurka.pl
kiedy sni mi sie seks to pewnie sie masturbuje przez sen,... nie wiem nie pamietam... ale sny o seksie sa boskie.