Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frezja31

masturbacja przez sen

Polecane posty

Gość podniecona_Paula
czesc wam :) Ostatnio przeżyłam coś takiego .. Do teraz mi gorąco na samo wspomnienie..Nie wiem jak , ale przyśniła mi się pewna koleżanka .. Nigdy nie miałam zadnych skłonności les .. Ale to co poczułam we śnie to dzika rządza ..

Gość upssssssssss

Gość gość111
ja często pisze na tym forum przez sen. teraz też chyba śnie

Gość upupup

Gość przez sen o 720

Gość przez sen o 7.21

Gość przez sen o 7.22

Gość przez sen o 7

Gość gośćt
Moja kobieta pieszczoty swoich intymnych miejsc powtarza kilka razy w nocy, czasem da się wyczuć przez szybkie ruchy że dochodzi. Po tym się wybudza, zmienia pozycję. Po kilkunastu minutach sytuacja się powtarza. Dla faceta jest to bardzo ekscytujące, ale niestety nie mam jeszcze odwagi o tym z nią porozmawiać. Próbowałem się kilka razy dołączyć, ale kiedy zbliżał się newralgiczny moment usuwa moją rękę, bądź moje udo i wtedy obraca się w drugą stronę. Kochamy się dość nieregularnie. Bywa raz, dwa razy w miesiącu, czasem pięć - dla mnie jest to zdecydowanie mało, ale nad tym pracuję...... Jeżeli chodzi o mnie - to jestem zdrowym facetem, pewnie tak jak większośc miałem w młodości kilka mokrych nocy :) Podczas snu nigdy się nie pieściłem, jakoś moje ciało w nocy się wyłącza. Kochane panie, może poradzicie co zrobić abym mógł się do mojej kobiety dołączyć? A może któraś z was ma podobnie ? Nie obawiajcie się facetów, opowiedzcie im o tym, to jest dla nas bardzo podniecające. Chętnie poczytam o Waszych przeżyciach.

Gość gośc 7
tez mi się zdarza, ze jak budzę sie rano to mam rekę na swoim lonie i jestem mokra - co sie dzialo wczesniej nie wiem ( sypiam sama)

Gość gośc 7
jednak wszyscy i wszystkie spią na umór

Gość gość
to prawda tez mi sie zdarza obudzic z reka w majtkach, a czasami jak mam za dlugie paznokcie to budzi mnie bol, jaki sobie tymi paznokciami zadaje (wlasnie pod majtkami) :P natomiast podczas snu erotycznego chyba sie nie masturbowalam nigdy, ewentualnie po przebudzeniu juz, bylam tak rozpalona, ze wystarczylo mi doslownie pare ruchow reka i doszlam... cos niesamowitego :)

Gość gośc 7
tak to normalne, ze po takim snie potrzeba jest nagła

Gość Patiiii82
ja mam ten problem od 3tyg (ponoć) tak mówi mój facet jakoś ciężko mi w to uwierzyć, mało kiedy mam ochotę na seks więc dlaczego mam się masturbować przez sen skoro nie czuję owej potrzeby... snów również nie pamiętam wyczytałam coś o SBS może być to spowodowane np. przez nerwy

Gość Tomek

Ja śpię z siostrą i już parę razy obudziłem się w nocy w trochę dziwnej sytuacji z nią

Gość Kacper

Ja niestety mam te chorobę. Nigdy bym nie przypuszczał że coś takiego mi się przydarza gdyby nie moja dziewczyna. To nie jest tak ze mam sen erotyczny i się wówczas masturbuje bo rano nic nie pamiętam. Wręcz śniło mi się coś zupełnie odmiennego od erotyki, jakieś zwykłe sytuacje , a tu rano słyszę pretensje że jestem chory bo robię to sam ze sobą a ona leży obok. Nic z tego nie pamiętam. Kompletnie nic .  A dodam że niemasturbuje się sam ze sobą gdy nie śpię , nie oglądam filmów erotycznych itp ,a seks  z dziewczyną uprawiamy w zależności od chęci kilka razy w miesiącu. Nie mam pojęcia z czego się to wzięło. Związek mi się rozpada przez takie głupstwo a ja na to nie mam wpływu. 

Gość Robert

Ja tego nie rozumiem ale też tak mam. Żona mi o tym powiedziała . A pożycie seksualne u nas jest ok.

Gość Andrzej

Ja mam 39 lat i też mnie ten problem dotyczy. Dotykałem się w nocy a rano nic nie pamiętam. Oczywiście miałem długą rozmowę z żoną ze to nie jest świadome postępowanie bo gdy zobaczyła co robię to chciała rozwodu. Na szczęście już jest u nas wszystko dobrze. Choć leczenie tej przypadłości to jak leczenie lunatyzmu bo u mnie od tego się zaczęło.  

Gość Jan

Zachowania takie jak masturbacja podczas snu to zjawisko coraz powszechniejsze. 1% populacji dotyka ten problem, ale ten 1 % to jest ujawniona wartość. Natomiast szacuje się że około 30% ogółu ludności doświadcza takiego stanu w życiu minimum raz na kilka lat. Jest to spowodowane coraz szybszym i bardziej nerwowym życiem, nadużywanie alkoholu i innych używek,  brak snu, stres to są czynniki które mają na ten stan wpływ.  Nie jest związany z żadnymi dewiacjami lub chorobami psychicznymi. Największą szansę na pojawienie się tego stanu we śnie mają osoby ,które Lunatykowaly w przeszłości.  U młodych osób pojawia się częściej niż u starszych. Nie jest jednak powiedziane ,że nie wystąpi u 60 letniej kobiety lub mężczyzny. Zdecydowana większość osób nie jest nawet świadoma tego problemu. 

Gość Alicja

Ja nie widzę problemu. Mój facet też tak ma. W nocy zdarzyło mu się kiedyś sam siebie dotykać a później twierdził że nie pamięta nic z tego co robił. Czemu te kobiety robią jakieś dziwne pretensje swoim partnerom o to? Czytam i oczom nie wierze ,że niektórym się relacje w związku popsuly przez takie błahe rzeczy.