Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy88

Chce sie zakochac!!!!

Polecane posty

Gość daisy88

tak jak w temacie coraz bardziej odczuwam dotkliwy brak motylków w brzuchu..obecnosci w moim zyciu kogos na kim neisamowic mi zalezy. Jestem sama od jakis 10 miesiacy to ja zerwałam z chłopakiem bo.. wygasło. Dzis tak mnie tknęło. Miałam niesamowity rok pewłen szaleństwa, zabawy próbowania nowych rzeczy.. Przezyłam wiele niezapomnianycjh chwil. Ale podsumowując to wszytsko.... Brakuje mi mężczynzy. Hmm zadziwiające jak człowiek moze byc samotny w tłumia... Nie nie ja mam wspaniałe przyjaciółki i w ogóle wszytsko jest jak najbardziej w porzadku... tyle, że brakuje tego czegos a raczej tego KOGOŚ... dawno nie mówiłam kocham....

Gość bele bele
to już było ;| idź spac, jutro będzie dobrze

Gość chciałbym wiedzieć
samotność w tłumie to najokrutniejsza ze wszystkich samotności

Gość jesli chodzi o motylki
to polecam narkotyki

Gość daisy88
heh wiem,ze to bardzo pospolity problem... ale jakos tak mnie to dzisaij trafiło i postanowiłam napisac....nie wiem sama czemu ...

Gość alojza
nie martw sie, w odpowiednim czasie przyjdzie milosc. ciez sie z szalonych fajnych chwil.

Gość daisy88
a spac i tak sie wybieram fajnie,ze ktos w ogóle przeczytał... wiem,ze jutro bedzie dobrze teraz tez jest tyle,ze brakuje sami wiecie jak to jest...

Gość chciałbym wiedzieć
deska... od 2ch lat to Ty jesteś na kafe

Gość daisy88
tez mi sie tak wydawało.. przez pewie okres było mi cudownie,...tak beztrosko... żadnych problemów... ale jednak wole kogos miec przy sobie tyle ze mam ten problem ,ze szukam ksiecia z bajki albo chociaz jego imitacji.... baardzo przypominajcej.. w kioncu jak kochac to ksiecia jak krasc to miliony nieprawdaz??? Nie moge powiedziec,ze jestem nieszzceścliwa ale jednak czegos brakuje.. ehh powtarzam sie

Gość alojza
Wiem jak to brakuje. ja mimo, ze mezatka jestem to poniewaz maz ma posrana prace w nocy to mi cholernie brakuje (dlatego nie spie):))) Ale co zrobic.... Kochana nie martw sie, w odpowiednim czasie poznasz tego jedynego.

Gość daisy88
własnie deska tez to zauwazyłam ile masz lat?? tak w ogóle jesli o to chodzi to ja tez deksa jestem... :D

Gość daisy88
nawet nie wiecie jak ja w to wierze dlatego sie nie pzejmuje czasem tylko przyuhodza takie chwile... jestem niepoprawna optymistka....

Gość chciałbym wiedzieć
a jak nie poznasz to kupisz sobie kota i będziesz starą panną

Gość daisy88
hej to najczarniejszy scenariusz... poprostu nie umiem z kims być jesli nie ma tego czego miedzy nami... nic na siłe tak>?? poza tym nie lubie kotów:)

Gość daisy88
ej mnie nazywasz frustratka?? bez przesady tego bym o sobie nie powiedziała.....kurcze smiac mi sie chcez episze o takich rzeczach na kafe sorki za błedy ale cały wieczor pzesiedziałam nad kompem ( nauka)i juz ledwo na oczy widze...

Gość daisy88
normalnosc jest rzecza wzgledna... dobra starczy tego uzalania sie ide spacc jutro wazny dxzien.... kto wiem mzoed poznam miłosc mojego zycia?? szczeze nir licze na to bo jeszcze chce sie wyszumiec za młoda jestem na dozywotni zwiazek....dpbranoc wszystkim:)

Gość a ja juz nie wierze w te bajki
ja jestem sama od 4 :| :|

Gość a ja juz nie wierze w te bajki
lat