Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EveluS

brzuszek jaki duzy powinien byc dylemat pomozcie?????

Polecane posty

Gość EveluS

Czesc mam duzy dylemat jestem juz w 24 tyg. ciazy i mam tylko malo pileczke przytylam dopiero 2 kilo.. Brzucho rosnie mi od dolu na goze w cale nie mam nic ale pozatym czuje ruchy dziecka ze nie raz nie moge spac. Pytalam sie lekarza czy tak musi byc i czy dobrze jest to nic mi nie odpowiedzial... Nie wiem co robic POMOZCIE MI PLIS:o(

Gość EveluS
To fajnie bo juz sie martwilam tym ze jest maly moja mama miala duze brzucho z moja mlodsza siostro 5 lat temu a jest tej samej sylwetki co ja ja dopiero przytylam 2 kilo od poczadku chyba za malo juz 6 miesiecy

U mnie zaczął brzuś rosnąć pod koniec piątego miesiąca. I do konca ciąży miałam pijeczke. Mój Synek urodził się 54 cm i 3,275. Niczym się nie martw, bo każda z Nas jest inna i z reguły inaczej wyglądamy w ciąży.

a co do wagi to dopiero od piątego miesiąca zaczęłąm przybierać na wadze. Przed zajściem w ciąże ważyłam 64 kg a do porodu poszłam z wagą 77 kg. Ciążę miał piękną tak mówiła moja ginekolog, ponieważ miałam bardzo mdobre wyniki tylko pod koniec przyplątała mi się brzydka bakterja ale to zupełnie inna bajka.

Gość EveluS
dzieki z odpowiedz jestem spokojniejsza troszkie mam malo pileczkie ale ruchy to czuc bardzo mocno ze w nocy nieraz sie budze