Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajjnikk

Jak rozpoznać, że dziewczyna się zkochała?

Polecane posty

Gość pytajjnikk

Mam taki problem, niby powiedziałem na początku znajomości, że to będzie przyjaźń, ale teraz jakby coś się zmieniło.

Gość pola luu
mówi ze jestes dla niej wazny chce sie z toba caly czas widywac nie unika Cie pisze do ciebie smsy czesciej niz na poczatku itp

Gość pytajjnikk
no na przykład: - codziennie wysyła mi Sms-y, raz napisała że jestem najcudowniejszym facetem jakiego zna i znała; - powiedziała, że kiedy poczuje zapach moich perfum czuje się lepiej, - mówi mi, ze jestem wyjatkowy i mogę mieć każdą. Ona ma kogoś od dłuższego czasu i nie chcę im wchodzić w paradę,.

no a przeszkadza ci to ze zaleca sie do ciebie? :P bo ja nie rozumiem w czym problem...

autorze - a skad jestes, bo czuje na mój nos to wlasnie mam taki sam problem tyle ze jestem ta laską..:D

Gość bzdetyyyyyyyyy
to sie zauroczyla, czeka na twoj krok zeby olac obecnego faceta

Gość pytajjnikk
czyli lepiej zakończyć znajomość póki nie jest za późno. Nie chcę jej skrzywdzić.

Gość bzdetyyyyyyyyy
i tak bedzie cierpiec i tak, zobaczysz mnie takie cos sie przytrafilo calkiem niedawno :( i nie jest łatwo

Gość annannaa
Jeśli wysyła Ci cały czas sms-y tzn że się zakochała, no cóż jej sprawa to co ona zrobi z byłym partnerem, pewnie to już przeszłość, jej serce należy do Ciebie. Jeśli jest fajana i zależy Ci na niej to nie czekaj tylko działaj. Ja też miałam podobną sytuacje, stałego chłopaka ale kiedy się z nim kochałam myślałam o tym drugim(straszne uczucie), to nietrwało długo musiałam wybierać. Jeśli wybierze Ciebie Wygrałeś

Gość tolek bababan
Jestes najcudowniejszy facet tak mówi to tak sądzi zakochala sie

Gość Ju............................
He he, aleś Ty naiwny.:D:D:D Kobiety czasem tak się zachowują - szczególnie, kiedy są w związku. Takie naturalne okazywanie sympatii. :) Może ma na Ciebie chrapkę, ale nie chce z Tobą być.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

Gość bardzo przyziemnie
jak się z niąspotkasz zdejmij jej majtki, jak są pełne kisielu to kocha cię na maxa, to jedyny sposób na postawienie diagnozy zakochania