Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosalinda.

Która się kochała z kobietą?

Polecane posty

Gość ldhjghhh
p i e r d o l o n e L E S B Y k k k k k k kkk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k u r w y

Gość ldhjghhh
strzalka ty p o j e b a n a S Z M A T O nie będę miała takiego rozjechanego kabakiem zgniłym piździolca ja ty!

Gość ldhjghhh
gówno, a kabak cie k u r w o już nie podnieca?

za co?? bez powodu, tak z czystej sympatii:) mam taką ochotę na seks że chyba powinienem brać brom... a nie brąbrałęm od tygodnia i muszę wytrzymać do jutrzejszego wieczoru!! Ale niech mi ktoś przeszkodzi- zabiję wzrokiem:)

Gość ldhjghhh
idź p i z d o bo rzygam pomidorową sprzed tygodnia, jak sobie pomyślę, że taka stara k u r w a sie podnieca

3 tygodnie?? a nic tam ci nie pozarastało?? pajęczyny mogły się porobić;) konieczny przegląd etchniczny i czyszczenie serwisowe:) jastem gotów(prawie zawsze jestem gotów a ostatnio to nawet nie prawie;) )

Viii....smaka to ja mam na twoją bułke z kisielem:classic_cool: Facecik...chwasty rosną a pajączek utkał sieć ;) Może jaki kominarz ze swoim wyciorem wpadnie i zrobi porządek :D :D A i ogrodnik mile widziany z sekatorem :D

Żona idziemy do sklepu po bułki ;) i kisiel z Biedronki ;)

mog strzyc, golić, masować, rozpieszczać, smarować nutellą i miodem a potem czyścić dokłądnie i wnikliwie, nacierać wonnymi olejkami... jestem zdesperowany i wielofunkcyjny;) dam się wykorzystać i porzucić bez stresu, po prostu weż mnie teraz;)