Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newer newer///

jak zemscic sie na niej?

Polecane posty

a może pogadaj z tym chłopakiem niech wie co za osobę niezrównoważoną psychicznie i emocjonalnie ma i z kim sie związał

"nieslusznie posadzila mnie o romans z jej facetem,w a ten facet to kumpel,kiedys mielismy goracy romans" Noo to chyba jednak słusznie posądziła :P

Zadzwoń do niej i wydawaj jęki....achhh...ochhh....(imie tego kolesia)tak mi rób...zasugeruj że jest z tobą w tej chwili Powiedz że robi zajebistą minete...wkurzy się napewno Wypróbowana metoda ;)

Gość newer newer///
a co sadzicie bym spotkala sie z nia..twarza w twarz?

Gość mrowaZzZ
normalnie podchodzisz do niej walisz z bani az sie krwia zaleje i odchodzisz wolnym krokiem z triumfalnym usmiechem :)

Nie rozumiem cię, autorko :O Najpierw puszczasz się z jej facetem, a teraz dziwisz się, że ona ma pretensje? :O

z nią raczej nie ale z nim spotkac sie powinnas i przedstaw sytuacje

Gość newer newer///
zono...tyle ze to niemozliwe,ona przychodzi po niego do pracy i pilnuje go na kazdym kroku,to nie wchodzi w gre,moze cos lagodniejszego co by ja wkurzylo? ponoc najprostsze rzeczy sa najtrudniejsze,tylko brak mi pomyslu.. owszem mialam romans ale dawno temu

Gość głupota
To twój wybór czy chcesz działać w mysl zadady: oko za oko ząb za ząb ....... Tylko jesli tamta kobieta potrafi tak publicznie robić aferę zdolna jest zapewne do innych wrednych rzeczy. Zastanów się czy chcesz prowadzić z nią otwartą wojnę. Teraz działasz pod wpływem emocji. Przemyśl to 2 razy zanim zaczniesz do niej wydzwaniac czy co tam ci jeszcze do głowy przyjdzie.

Weź pod uwagę to, że mogła się dowiedzieć dopiero teraz. Zresztą taka krzywda się raczej nie przedawnia ..

Gość newer newer///
on wie ze taka sytuacja byla,juz nie omieszkalam mu tego powiedziec on jej nie zostawi ,zreszta ja tego nie wymagam,tylko chce by ona tez poczula sie tak jak ja.. a ona posadzila mnie o rzeczy ktorych nie robilam ,zreszta nigdy mnie na niczym nie zlapala:O

Gość asdfasdfa
gdybym spotkala go z ta dziewczyna to rzucialbym sie temu facetowi na szyje i go pocalowala tak na przywitanie...a co tam raz sie zyje

Gość newer newer///
glupota--wiem ze masz racje,wiem tez ze teraz emocje biora gore,zobaczylam do czego jest zdolna,szczerze to boje sie jej i nie wiem co moze jej jeszcze przyjsc do glowy,a z drugiej strony nie chce tego tak zostawic...

Gość głupota
nie jestes święta ale jeśli teraz rzeczywiście nie było nic między tobą a jej mężem to chyba lepiej żebyś nie reagowała na jej zachowanie.

Gość newer newer///
z tym rzuceniem sie na szyje to jest dobre:)

Gość a jakże
autorko: czy w momencie gdy miałaś romans z tym kolesiem to on był z nią? jeżeli tak, to słusznie ci dowaliła; jeżeli nie to powinnaś zadzwonić i powiedzieć jej, że nie ma prawa mieć pretensji do ciebie, że jesteś jego eks. Jeżeli jednak wlazłaś w ich związek ze swoimi buciorami to niewątpliwie jesteś dzi.wką. Tylko szmaty biorą się za zajętych facetów i tyle.

Gość echu echu
obrzydliwa moralnośc Kalego jak mnie ukraść krowa to żle a jak ja ukraść krowa do dobrze kobieta ma prawo czuc do ciebie obrzydzenie i nienawisc - trzeba bylo trzymac nogi razem, a jak cie swedzialo to zrobic sobie palcowke... nie mialabys teraz sceny w sklepie

Gość mrowaZzZ
zrob jej zdjecie, potem przerob na jakies kurewskie w programie graficznym i do internetu daj na jakies sex randki

Gość newer newer///
glupota--czyli sadzisz ze jak zareaguje to sie przyznam tym samym w mysl zasady "winny sie tlumaczy?"

Gość newer newer///
dziekuje za duzy odzew,to nie bylo tak do konca ze byl tylko sex..wlasciwie to bylo wiecej "pokrewienstwa dusz",nie ma racji i dlatego prosze was o rade jak jej dowalic

Gość asdfasdfa
pamoietaj jedno jesli tamta laska gra nie fair to jesli chcesz z nia powalczyc to jedynie jej sposobami

Gość newer newer///
czyli sadzicie ze miala racje i nie powinnam juz nic robic?

Gość Hmmmmmmm...
Wyślij do niej kartkę z innej miejscowości, niby od jakiegoś mężczyzny, że wspominasz Wasze upojne noce i masz nadzieję na więcej takich. Jako numer mieszkania wpisz numer jej sąsiadki. ;)

Gość newer newer///
tylko ze ona jest nieobliczalna

Gość newer newer///
hm....to tez dobre..tyle ze nie wiem jak ona ma na imie:O