Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 blblblblblb

normaderm vichy - ile czasu na efekty ??

Polecane posty

Go艣膰 blblblblblb

wczoraj kupi艂am krem na noc bo u mnie w aptece nie by艂o na dzie艅.. czy moge go uzywac i na dzien i na noc ?? ile czasu trzeba stosowac by widziec efekty ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blblblblblb
??? nikt nie stosowa艂 tego kremu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety ..
dla mnie za drogi krem. chociaz chcialabym go sobie kupic bo mam dosc mojej twarzy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhtytrfyrtfyrfhy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htc
szkoda kasy,

Udost臋pnij ten post

na dzie艅 nie mo偶na stosowa膰 tego nocnego, poniewa偶 ma w sk艂adzie co艣 tam, co mo偶e od s艂o艅ca powodowa膰 odbarwienia. Nocny jest podobno \"mocniejszy\" tak mi powiedzia艂a w ka偶dym razie babeczka w aptece a je艣li chodzi o efekt, to ja po 3-4 dniach go ju偶 widzia艂am. Przy czym najlepiej wida膰 go przez jaki艣 czas, a potem sk贸ra wraca do poprzedniego stanu. Nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia sk贸ry...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kyo jeszcze sie wypowie
??? jak u was, pomog艂o ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 222222222222222222222
mialam mnostwo probek, ktore postanowilam wykorzystac tak,jakbym miala krem...uzywalam regularnie przez tydzien...nigdy wiecej, to gowno rozjebalo mi twarz, leczylam ja pozniej ponad miesiac, wyskoczylo mnostwo pryszczy, skora sie luszczyla, mozecie sobie gadac ze "moze tak mialo byc na poczatku" ale jesli ten "poczatek" trwal ponad miecha to ja dziekuje... dziekuje bogu ze nie wywalilam kasy kupujac go

Udost臋pnij ten post