Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blblblblblb

normaderm vichy - ile czasu na efekty ??

Polecane posty

Gość blblblblblb

wczoraj kupiłam krem na noc bo u mnie w aptece nie było na dzień.. czy moge go uzywac i na dzien i na noc ?? ile czasu trzeba stosowac by widziec efekty ??

Gość blblblblblb
??? nikt nie stosował tego kremu

Gość niestety ..
dla mnie za drogi krem. chociaz chcialabym go sobie kupic bo mam dosc mojej twarzy!

Gość fhtytrfyrtfyrfhy

Gość htc
szkoda kasy,

na dzień nie można stosować tego nocnego, ponieważ ma w składzie coś tam, co może od słońca powodować odbarwienia. Nocny jest podobno \"mocniejszy\" tak mi powiedziała w każdym razie babeczka w aptece a jeśli chodzi o efekt, to ja po 3-4 dniach go już widziałam. Przy czym najlepiej widać go przez jakiś czas, a potem skóra wraca do poprzedniego stanu. Nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia skóry...

Gość kyo jeszcze sie wypowie
??? jak u was, pomogło ??

Gość 222222222222222222222
mialam mnostwo probek, ktore postanowilam wykorzystac tak,jakbym miala krem...uzywalam regularnie przez tydzien...nigdy wiecej, to gowno rozjebalo mi twarz, leczylam ja pozniej ponad miesiac, wyskoczylo mnostwo pryszczy, skora sie luszczyla, mozecie sobie gadac ze "moze tak mialo byc na poczatku" ale jesli ten "poczatek" trwal ponad miecha to ja dziekuje... dziekuje bogu ze nie wywalilam kasy kupujac go