Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się swoich pragnień

POWSTRZYMUJECIE TAKIE PRAGNIENIA CZY NIE???????????

Polecane posty

Gość boję się swoich pragnień

Miał ktoś kiedyś z Was taką sytuację, że mimo, że nie chciał się z kimś przespać, to jednak doszło do takiej sytuacji pod wpływem impulsu i potem tego żałowaliście. Napiszcie mi jak to było, bo ja coś czuję, że mimo tego, że nie chcę, to i tak rozchylę mu nogi! On jest straszny, ale jaki boski!

Gość ivetta*
nie powstrzymywalam czasem zaluje, czasem nie:) zycie...nie zawsze dobrze wybierzesz:)

Gość srop srop srop
upupupupup

Gość Mam wlasnie takie pragnienie
To moja dawna 'milosc'. Teraz mam super rodzine, meza, dziecko... Zle sie miedzy nami uklada ostatnio. On przestal o mnie zabiegac. Czuje, ze ta codziennosc mnie przytlacza. Byly rozmowy, starania, ale wszystko wraca do tej codziennej rutyny, olewactwa. Robota, wroci do domu zje i idzie spac. I tak non-top. Zeby doszlo miedzy nami do sytuacji intymnej musze go budzic. Prawie zero bliskosci, rozmowy. Czuje, ze sie oddalilismy od siebie. I jutro mam sie spotkac z tamtym mezczyzna. Cialo ma idealne, moj maz to chuderlak. Wychodzi przy nim blado. Gdy sobie pomysle, ze piesci moje cialo nie potrafie ocknac. Ciagle o tym marze. Fala podniecenia mnie zalewa. To jest straszne. Kocham meza, ale to co zostalo z naszego zwiazku...

Gość napisz jutro co było
jw

Gość kootek
a później będziesz żałować i płakać!

Gość rafał o nie
jak byś kochała to byś nie myśalła o innym , wstyd mi za ciebie i żal

Gość ivetta*
dzialaj kobieto! nie ma co sie czaic! powodzenia :)

Gość noo
baby to chuje z cyckami :-O 🖐️

Kocham, ale on mnie calkowicie olewa. Tamten chce byc ze mna, mnie nie za bardzo interesuje zwiazek z nim. Ale co mam robic skoro maz traktuje mnie jakbysmy byli juz dziadkami??? Chce poczuc sie kobieco, chce poczuc, ze nadal jestem atrakcyjna. Moj maz mnie kocha, ale nie potrafi mi tego okazac.

Gość Tzw. durszlak teatralny
weź mu to wszystko powiedz..chłopy z zasady niedomyślne są

Rafal myslisz, ze to takie proste??? Czuje sie niekochana, niedoceniania. Umowilam sie z tamtym zeby wzbudzic w moim zazdrosc. Zobaczymy co z tego wyniknie. Nie chce zdradzic. Oczywiscie, ze nie. Ale to jest we mnie tak silne, ze juz sama nie wiem. Ma mi sie snic po nocach? Czy to tez nie jest oklamywanie meza? Rozmawialam z nim, mowilam co by mi zrobilo przyjemnosc. Dawalam aluzje, mowilam wprost. A on mi nawet kwiatka nie potrafi zerwac ;/

Gość noo
zdradzisz dziwko! macie to we krwi.. 🖐️

Gość ssawka pojebów
wmiata leserów

Gość rafał o nie
jeżeli go kochasz to go nie zdradzisz. Jeżeli go zdradzisz to nie była to prawdziwa miłóść. Zrób to co powie ci serce ale jeżeli powie ci żeby zdradzić to nie czekaj ale bierz rozwód i już.

Gość Załamany_22
a tam, jedź ostro i nie patrz za siebie. życie ci przeleci, a ty nadal będziesz niedowartościowana. bierz co ci los przynosi, tylko nie daj się złapać.

Gość Tzw. durszlak teatralny
rafał dziecko......za dużo książek a za mało prozy....

Gość ivetta*
zalamany 22 dobrze mowisz! pamietaj takie czasy ze trzeba byc egoista troche i nie patrzec na innych! zycie mnie tego nauczylo i wszystkie dobre dusze na tym swiecie!

Gość ivetta*
taaa znalazl sie kolejny ktory za cel ma umoralnianie to ty chyba malo wiesz o zyciu no coz nie ma co z toba dyskutowac, nie jestes w stanie tego przeskoczyc!

Gość rafał o nie
dużo wiem o życiu.

Gość katie27
..a życie jest jak dziwka..nanana:)

Gość frustracie
jak uwazasz, ze wszystkie dziewczyny nie zasluguja na ciebie, ze wszystkie sa szmatami to smiem powatpiewac w to, ze to ty zadnej nie chcesz. masz pewnie takie zdanie o dziewczynach, bo zadna cie nie chce i swoje zadze mozesz zaspokajac jedynie raczka. zal patrzec na takich facetow co ty. swoje niepowodzenia wyladowujesz na forum. kobiety zeby zdradzic maja powod - nie wszystkie, ale wiekszosc. faceci natomiast korzystaja z okazji. przeczytales, ze dziewczyne maz olewa, ze nic nie wnosi do zwiazku, ze wszystko wychodzi z jej inicjatywy. nie ma dziwne, ze mysli o innym. co ty myslales, ze jak juz sie ohajtales to mozesz przestac zabiegac o swoja pania?? kazdy chce czuc sie kochany, dowartosciowany, atrakcyjny - i o to powinni zadbac partnerzy!!! ale skoro oni nie chca, to trzeba znalezc kogo innego!!! nikt nie chce czuc sie przegranym. a tak jest gdy widzimy, ze malo obchodzimy bliskie osoby!!! obudzcie sie, a nie zabiegacie dopiero jak cos sie zlego w zwiazku dzieje!!!

ej mam pytanko tzn sytuacja jest taka. jest facet (25) ktory mnie tak zajebiscie pociaga ze mam mokro na sam jego widok :classic_cool: w zyciu tak nie mialam. no i zbliza sie nasza 1 randka... nie znamy sie praktycznie. ale ja sie boje ze jesli on bedzie tak czarujacy itd to po prostu sie nie powstrzymam i wiecie do czego moze dojsc. a nie chce tego, bo zalezy mi na nim, a nie tylko na jakims niezobowiazujacym seksie. chce go w sobei rozkochac... ale mam straszna ochote na seks z nim... jak myslicie, po jakim czasie spotykania sie 25letni facet kocha sie z kobieta nie tylko dla samego seksu, ale dlatego ze jest w niej zakochany. ile im to zajmuje? chce go przy sobie zatrzymac ;) a nie przespac sie z nim i on potem odejdzie... to niby jest zalezle od czlowieka itd niby widac co ktos do drugiej osoby czuje ale... prosze o opinie tak czy siak dzieki

no i po ilu randkach srednio faceci w ieku 25 lat i okolo ida do lozka z kobieta? ja mam niespelna 20 i u mnie to sie nieco inaczej przedstawia, ale jestem ciekawa jak starsi ode mnie postrzegaja to.

Gość ivetta*
lol ziomalka nie wiem do konca co ci radzic jesli chodzi o sam sex moze to sie stac na piejwszej randce a moze nie:) moze zeby lepiej sie nie stalo:) ale co wazniejsze! sprzedaj sie jako pewna siebie dziewczyna, wiedzaca czego chce, ogolnie zrob pozytywne wrazenie, bez marudzenia, narzekania i smucenia...oczywiscie nie przesadzaj, bo pomysli ze masz bzika na swoim punkcie ale pamietaj pozytywne wrazenie, nie okazuj slabosci ja pokazalam i slono za to zaplacilam:( powodzenia

dzieki :) ja tak btw jestem dziewica.. ale.. juz nie mgoe wytrzymac! i daltego nie moge dac sie poniesc chwili i chce go poznac. po kilku randkach... niech sie zakocha. oby. :):)

Gość Na pewno sie w tobie
nie zakocha. Przykro mi, ale jesteś za głupia na to.

Gość Mała Smakoszka
dokladnie j.w.