Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felice30

kochać ponad życie

Polecane posty

Gość felice30

co mam robić..kocham faceta ponad życie,nie wiedzialam,że takie może być silne uczucie ...problem w tym,że on po 2 latach związku stwierdził,że nie kocha...zależy mu ale to nie jest to...załamałam się

Gość ...kasjereczka...
mozna kochac ponad zycie jednak trzeba kochac madrze.i kiedy facet nie chce miec z nami nic wspolnego to nie pozostaje nic innego jak zwyczajnei sie z tym pogodzic mimo zeto bardzo trudne to musimy sie starac i zamiast wspominac i rozpaczac to trzeba wybic sobie go z glowy bo myslenie o nim i zadreczanie nic nie daa tylko pogorszy sytuacje i zabierze szanse na poznanie kogos innego kto bedzie nas wart.

Gość felice30
no tak to byłoby by łatwiejsze gdyby on ...nie wiem chciał zniknąc,odejśc itp ale nadal jest...w jego zachowaniu nic się nie zmieniło...twierdzi,że bardzo mu źle z tym,że mnie nei kocha bo bardzo by chciał ale nie chce mnie oszukiwać i dlatego to powiedział,bo wie jak aj go bardzo kocham a to nieuczciwe nie kochać kogoś kto bardzo kocha...nie zmienie jego uczuć ale nie chce go tracić bo jest nam cudownie razem...tylko,że boje sie bo skoro mnie nie kocha to za jakiś czas może poznac kogoś w kim się zakocha naprawde i ja wtedy będe cierpiała...nie wiem jakie wyjście lepsze...

Gość felice30
ale 2 lata spędzone z nim były cudowne...a niedawno dowiedzialam się,że mnie nei kocha..

Gość powiedz muuu
hej powiedz mu, ze skoro cienie kocha, to musiscie sie rozejsci dac sobie szansena poznanie kogos z kim kazde z ws bedzie szczesliwe. tyto zakoncz. mysle, ze facet ma za dobrze i gdy zobaczy, ze cie stracil, nagle goolsni, ze jednak cos do ciebie czul,a jesli nie, to jest szansa, ze uwolnisz sie od niego i bedziesz mogla sobie ulozyc zycie. pozdrawiam