Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co jest

pomocy- odstawienie pigulek a krwawienia? czy to normalne?

Polecane posty

Gość nie wiem co jest

hej kobitki! bralam przez baaaardzo dlugi okres czasu tabletki.ok 9 lat non stop, teraz zdecydowalam sobie zrobic przerwe...i w tym problem jestem po okresie, odstawilam tabletki a mam codziennie krwawienia...bole w dole brzucha....czy to jest normalne? czy cos jest nie tak? moze ktos mial podobnie? prosze o jakiekolwiek informacje!!!! do lekarza musze czekac ponad tydzien.....a sie martwie!

Gość nie wiem co jest
jest tu ktos? :(

Gość pomocy pomocy pomocy
co jest....nikt nie mial podobnie?

tak, ze wzgledu iz nie chce miec dzieci, wiec nie przerywano mi stosowania hormonow. teraz jednak nie wiem co jest granne, czy tylko jest to reakcja mojego organizmu...?

Wybacz ale 9 lat bez żadnej przerwy to dla organizmu...masakra! Nie wierze, aby Twoja wątroba dobrze sie po tym czuła. Przecież przynajmniej raz w roku trzeba zrobic próby wątrobowe...czas krwawienia i krzepniecia i innne ogólne badanka lpus usg jajników....

rozumiem to jak najbardziej, ale ja absolutnie nie chce miec dzieci w przyszlosci a jednak boje sie operacji.....nie widzialam innego wyjscia dla mnie.

Gość hmn
tabletki anty,jak kazde inne szkodza na watrobe i takie tam,a to krwawienie najlepiej udac sie do ginekologa,tabletki zwiekszaja krzepliwosc,wiec jak je odstawilas ta krew sobie leci ja mam bardzo slaba krzepliwosc i jak odstwilam tabletki zeby zajsc w cize krwawilam jak zarzniety prosiak ze dwa tygodnie a potem kazdy okres jatka

w poniedzialek mam wizyte, wiec juz niedlugo, dziekuje za odpowiedz, martwilam sie gdyz wlasnie bylam jakis tydzien po okresie i tu tyle krwi teraz znow....