Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarka

KARMIENIE PIERSIA NOWORODKA

Polecane posty

Gość Sarka

Witajcie mam pytanko dotyczace karmienia. Mam duzo mleka, moj maluszek ma tydzien i sie martwie w wiekszosci musze go budzic sama co 3godziny ssie dlugo nawet godzine i potem znow spi. Tylko w nocy sam sie dopomina ale tez rzadko. Co to oznacza? Czy najada sie mlekiem? Niewiem co mam myslec. Czytajac ze inne dzieci budza sie co godzine itp same a ja musze sama go budzic prosze o odp.

Gość tośka24
kazde dziecko jest inne - mój Synek miał cztery dni i spał w nocy 6godzin!!! jesli przybiera na wadze to nie martw się, Twoje dziecko bedzie jadlo tyle ile mu trzeba i wtedy kiedy chce - pozdrawiam!!!

ja też tak miałam przez pierwsze 2 tyg. mała ciągle by tylko spała i nie budział się sama na jedzenie. W szpitalu kazali ją budzić co 3 godz. żeby jej waga za bardzo nie spadła. A z tym budzeniem to też niełatwa sprawa,jak nie chce to trudno zmusic do jedzenia, ale też miałam wątpliwosci co do tego czy budzić bo w koncu ma być na żądanie, ale fakt te,z że taki maluszek szybko traci na wadze. Tak czy inaczej nic się nie martw za jakąś chwilę sam zacznie sie domagać jedzonka, a na razie korzystaj że tak długo śpi i odpoczywaj w tym czasie-wiem co mówię,potem jak mały ssak się rozkręci nie będzie tyle czasu ;)