Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona.....

wstyd byc dziewica 25letnia?

Polecane posty

Gość zielona.....

Gość camila blondy
nie , to nawet fajne , bo byle komu sie nieoddasz

Gość nie wstydlecz...
troszke utrudnia jej zycie i w pewnym sensie jest meczace dla dziewczyny,ktora jest juz dojrzala,i zapewne ma swoje potrzeby, ktore daja sie w tym wieku we znaki../

Gość alllllla
moze i fajne i dla innych mozesz byc obiektem zazdrosci a nie kpin..ale szkoda dziewczyno ze sie marnujesz..pamietaj ze zycie jest tylko jedno ..ale z byle kim nie warto to tez fakt :) i na ciebie przyjdzie czas ;)

Gość czekasz do slubu
??????????????????

Gość evelciak
ja tez mam 25 lat i tez jestem dziewica , niewstydze sie tego :)

ćwierć wieku bez seksu :) żeby nie było- też jestem dziewicą

Gość jakzdolowana
ja tez..ale juz mam dosyc ....tylko ze z byle kim tego nie zrobie a na wielka milosc sie nie zapowiada...chyba juz nie mam szans zreszta stracilam nadzieje po ost mojej nieszczesliwej milosci...:(

Gość a co sadzicie o
luznych zwiazkach....? moglbyscie sie wkrecic? na jakis czas?

Jeżeli jesteś ładna to masz dodatkowy atut! Chyba każdy facet chciałby posiąść atrakcyjną dziewicę:) Na żonę to idealny materiał :P

Gość jakzdolowana
ja bylam bardzo zauroczona , zakochana jednym chlopakiem tez zwiazek nie mial by szans bo poznalismy sie w niemczech ao nie byl polakiem ja bylabym zdolna z nim byc nawet te pare mc wiedzac ze potem i tak sie rozstaniemy widac na taki zwiazek nawet nie zasluguje:(:(...

Gość a co sadzicie o
Cyniczny Cynik, Twoja wypowiedz bardzo podnosi na duchu:) aczkowlwiek ma tez to swoja druga strone,ze niegdy tego stanu niestety nie doczekam sie..... i bardziej mi bliskie staropanienstwo, nizeli owa zona-dziewica:)

Gość zielona.....
faceci boja sie tacich dziewczym mysla ze chca albo czekac do slubu albo cos z nimi nie tak

Skąd ta pewność?? Miłośc ma to do siebie, że przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Bycie dziewicą w ogóle nie jest wstydem, o ile trafisz na dojrzałego faceta. Takich susimajtków daruj sobie.

Gość a co sadzicie o
mam wrazenie,ze czasem moje potrzeby biora nade mna gore:o strasznie chcialabym doznac jakiejs przyjemnosci...pieszcot? nigdy byle komu nie oddaam sie:) ale czy zwiazek z facetem,z ktorym nabralabym troche doswiadczenia, to takie zle wyjscie z tej sytuacji?

Gość a co sadzicie o
w moim przypadku nie odczuwam zadnego wstydu, moze raczej wstydem dla mnie jest to,iz w powaznym zwiakzu nigdy nie bylam, ale naoewno nie to ze jestem wciaz dziewica

Gość jakzdolowana
ja chyba drugi raz nikogo tak mocno nie pokocham:( przykre ale ja nie mam juz nadziei..ta syt mnie dobila:(

dla dziewczyn które są dziewicami w tym wieku to nie wstyd ani zachwyt natomiast dla faceta który w wieku 25 lat jest prawiczkiem to wstyd obciach i td

Gość grapółsłówek
chetnie poznam dziewice, to tylko dobrze swiadczy o takiej kobiecie i niezle rokuje na przyszłosc , szczerze mówiac mam dosc nieszcesliwych kobiet które zaspokajały swoje desperacje to jednym to drugim, a o dziewice warto powalczyc i dbac :)

Gość jakzdolowana
ja chyba mam pecha bo trafiam na typow ktorym wglowie tylko zaliczanie a co najgorsze ost w takim sie zakochalam..beznadzieja

Bo jeszcze dziwczyny musiscie posiadac jedną umiejętność a mianowicie musiscie rozpoznać czy dany facet szanuje Was, bo jesteście dziewicami czy tylko dąży aby zaliczyć dziewicę, która stanowi tylko nową atrakcje w jego bogatym życiu erotycznych, w myśl zasady "wszystkiego trzeba spróbować"... Smutne, ale prawdziwe, tacy osobnicy są na tym świecie:(

Gość jakzdolowana
tylko po czym to poznac? on akurat nie wiedzial ze jestem dziewica i dzieki bogu:)

Gość a co sadzicie o
na poczatek nieoczekuje wiecej niz: wspolnego "zauroczenia", pozadania,szacunku i zrozumienia,a jakby jeszcze traktowal mnie calkiem powaznie.. to bylabym w niebowzieta. A gdyby z tego narodzila sie prawdziwa milosc na cale zycie? :) To chyba juz bylaby bajka ( przynajmniej dla mnie;) )

Gość nie ważne kiedy a z kim
jakzdolowana tylko po czym to poznac? on akurat nie wiedzial ze jestem dziewica i dzieki bogu tzn. co??? bo nie łapię :O

Gość jakzdolowana
musiscie rozpoznać czy dany facet szanuje Was, bo jesteście dziewicami czy tylko dąży aby zaliczyć dziewicę, która stanowi tylko nową atrakcje w jego bogatym życiu erotycznych jak to poznac