Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basssik

czy was też boli brzuch po tabletkach?

Polecane posty

Gość basssik

mnie bolą jajniki,bylam u lekarza,powoiedzial ze powinno sie uspokoic za jakis czas.Ale ja mam schize,boje sie ciąży.Czy to normalne ze jajniki bola codziennie i z tyłu równiez,to chyba jajowód.

Gość as wywiadu
ja tak właśnie mam... jestem przy 15 opakowaniu i mam taki dziwny ból w jajnikach i z tyłu w kręgosłupie, że na prawdę nie wiem co się dzieje, jakieś 3 opakowania temu zapomniałam jednej jedynej tabletki tabletki!!, ale potem ponad tydz współżyłam z zabezpieczeniem, krwawienia po tym miałam,a od jakiś 3 dni mam taki dziwny ból..nie wiem co sie dzieje. Biorę Yasminelle

Gość basssik
dzięki że odpisalas.Mysle ze jesli mialas juz krwawienie,to nie będzie mialo znaczenia to ze kiedys zapomnialas 3 tab.Ja biorę 3 opak. cilest i boję sie jak cholera,chociaz nigdy nie zdarzylo mi sie zpomniec.

Gość basssik
a ten bół z tyłu to jajowody,pytalam lekarki,tez tak mam. Biore zawsze w pracy o godz. 12 i zauwazylam ze najsilniejszy ból mam ok. godz 16-18

Gość as wywiadu
nie wiem , ja sie zastanawiam czy może już za długo biorę te tabletki i mi sie "miesza tam w środku" już organizm. Ogólnie to słyszałam ze czasem sie zdarza, że w połowie opakowania są takie bóle jajników. Ja miałam co któreś opakowania takie, ale nigdy nie tak męczące jak w tym opakowaniu. Jutro idę z rana do lekarza, niech mnie zbada, może to jakaś bakteryjka sie przypętała(przy tabletkach zmienia się cała flora bakteryjna i podobno łatwo o infekcje).

Gość as wywiadu
a i ogolnie jak z resztą jest ok, w sensie: że samopoczucie(chociaż wiem jak to z nim jest jak sie martwisz, ze ciaza itd) ale że też żadnych mdłości, bóli brzucha to moze po prostu zmień godzinę na późniejsza ..może wtedy Cie ominą te bóle jajników