Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta.i.am

interpretacja wyników - immunochemia

Polecane posty

Gość Madżestik

wynik prawidłowy, żeby stwierdzić czy tarczyca jest zdrowa powinno się zrobić jeszcze fT4, pewnie miałaś skier. od rodznnego. Endokrynolog zlecił by oba.

Gość Madżestik
Ca 19 GI-MA 6.6U/ml Z.Ref:

Ten wynik też raczej w normie z tym że zawsze trzeba porównać z normą podaną przez lab. bo różne pracownie maja rożne normy. Najlepiej to porównac z poprzednim, jesli to kontrola po lecz. choroby nowotworowej to jest ok.

Gość aniaa3
Bardzo prosze o pomoc zinterpretowania wyniku Gonaotropina kosmowkowa bHCG -0,572mU/ml

Gość Marti87
witam. mam prośbę. mam mały problem z jajnikami.jeden jest zdecydowanie mniejszy od drugiego a mój organizm wytwarza mało pęcherzyków Graffa. lekarz zalecił mi badania immunologiczne w drugiej połowie cyklu. ostatnio oglądałam swoje wyniki (niestety pani doktor nie objaśniła mi wyników) i zaciekawiła jedna rzecz. na karcie wyników było napisane "1 trymestr: "liczba" 2 trymestr : "liczba" 3 trymestr: "liczba" niestety nie pamiętam tej liczby. pamiętam jedynie ze te 3 liczby były takie same. chciała bym wiedzieć co to oznacza. wie ktoś może?? bardzo proszę o jakaś wskazówkę. z góry wielkie dzięki. bałam się że to ciąża ale z moim narzeczonym kochaliśmy się 3 tygodnie w dni niepłodne temu po długiej przerwie.

Gość emaerde
Się pyta lekarza!!!!

Gość Marti87
no tak tylko pani doktor oddała mi wyniki i odeszła niestety

Gość Pxxxxxxxa
Gonadotropina Kosmówkowa (BhCG) 15.51 co to jest????