Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia 23__

po jakim czasie wpadlyscie? stosunek przerywany ?

Polecane posty

Gość natalia 23__

jestem z moim choplakiem 4 lata. bralam tab anty przez prawie 3.5 roku. przestalam brac tabletki w lutym tego roku nie uzywamy prezerwatyw, nic tylko stosunek przerywany:) zastanawiam sie ile z was wpadlo w taki sposob?? jaka jest szansa ze zajde w ciaze ?? dzieki dziewczynki :*

Gość taka sobieeee
ja przez 3 lata z moim chlopakiem stosowalimy stosunek przerywany i zadna wpadka nam sie nie przytrafila....

Gość fhfhf
4 lata i nic

Gość hłehłehhhhh
to może nie możecie mieć dzieci 🖐️

Gość 8 lat stosowalam
i wpadlam... Ale to byla wpadka kontrolowana. Znaczy - ucieszylam sie :D

Gość fhfhf
ja tez bym nie plakala :)

Gość natalia 23__
hmmm

Gość taka sobieeee
hehehe mozliwe, mozliwe, ale wiecej szczescia niz rozumu....

Gość fhfhf
no to cos dlugo to szczescie trwa

Gość żona...
20 lat ale musze dodac ze mamy dziecko, ktore bylo planowane

Gość jako ja i nie ja
my planujemy wspolna p[rzyszłosc i stosujemy stosunek przerywany jakies 3lat i nic ..chodzi bardziej o to ze sami nie zdecydujemy saie na dziecko bo zawsze bedzie jakies ale ..a tak..jak bedzie to super a jak bedzie zarok to ze dobrze za dwa to juz bewdziemy normalnie konczyli;p

Gość kasixx
to rosyjska ruletka,dajcie spokój dziewczyny ,polowa Polaków pochodzi ze stosunku przerywanego.

Gość ja pochodze z pelnego
:P

Gość hhihihhihhhiie
mnie nigdy sie nie zdarzyło zajść w ten sposób jedyny sposób na dziecko to pełny seks

Gość tymida
my z chlopakiem stosujemy juz 3 lata i jak na razie jest ok ale jak wpadniemy to tez sie ucieszymy,jesli nie chcesz miec dziecka teraz radze wybrac inna metode bo ta jest ryzykowna.pozdrawiam

Gość no to masz tymida
miłość jak cholera , stosunek przerywany to najlepszy sposób na oziębłość kobiety, i wtedy nawet Simon Mol jest atrakcyjnym kochankiem, Wiem to bo moja żona tylko wtedy ma orgazm jak spuszczam się do środka. Żal mi was niedoruchane baby po stosunku przerywanym , a wiecie co to orgazm, glupie pisdy?

Gość do natalia 23__
skuteczność stosunku przerywanego: 20%, możliwość wpadki: 50%, możliwość nerwicy i problemów seksualnych u faceta: 60%, poziom edukacji seksualnej u autorki topicu: żeeeeeenujący :( wybraliście już imię dla dzidziusia?

Gość do natalia 23__
przepraszam, możliwość wpadki, oczywiście ok. 80%

Gość bziiiium
piszcie dalej

Gość stosowałam ją przez 2 lata
i jakoś nie wpadliśmy ani nerwicy nie mamy więc odpuść sobie. Co niby lepiej brać te smakowite zakąski tableteczki i niszczyć sobie organizm??? O nie nie.

Gość a ja mam nerwowke
wlasnie 2 tyg temu odstawilam tabletki anty bo z lekami ktore biore na codzien powodowaly mieszanke wybuchowa wprost do klopa..od 2 tyg przerywany.gumki pierdziele juz 3 nam pekly do tego dyskomfort,wczoraj muj luby nie zdazyl i cos wpadlo do srodka...jesli wpadlismy to na wlasne zyczenie.kazdemu moze sie taka porazka zdarzyc dlatego lepiej sie zabezpieczac inaczej..

Gość Nie no dzieki ale
nie chcialabym sie nabawic nerwicy;):). 20 lat to albo niewiarygodne szczescie, albo powstala w wyniku choroby bezplodnosc, albo tez sex raz na pol roku:D

Gość a ja mam nerwowke
juz sama nie wiem czy to wygodnictwo czy glupota ten stosunek przerywany przeciez mamy tyle srodkow nie koniecznie hormonalnych..

Gość też stosuję
Nie mam zamiaru stosować latami piguł, a mój mąż nie może używać prezerwatyw, bo nawet XXL jest dla niego za mała :P Jakoś nerwicy nie zauważyłam ani u siebie, ani u niego. Pewnie, że przyjemnie jest, jak kończy w środku, ale coś za coś. Pozwalamy sobie na szaleństwo podczas okresu i tuż po :) Do tego debila "niedoruchanego" (jego określenie) wyżej - to, że twoja kobieta ma orgazm tylko, jak w niej kończysz, to nie znaczy że wszystkie kobiety tak mają. Więc spadaj ze swoimy teoriami, półmózgu. Do tej, która martwi się naszą nerwicą - dziękuję, oboje jesteśmy zdrowi :P Tak samo, jeśli chodzi o wymądrzanie się na temat naszej żenującej wiedzy o antykoncepcji - wiedzę mamy, a wybór jest świadomy. Liczymy się ze wpadką, więc znów nadmiar troski :P

Gość popieram przedmówczynię
też 2 lata i jakoś nie wpadliśmy i robimy to świadomie. Kiedy jestem po okresie robimy do końca, to samo na kilka dni przed okresem. Środek cyklu stosunek przerywany. Nerwicy nie mamy:-P Więc wypchajcie się z tą nerwicą:-P

Gość kolizja
ja tak wpadłam po 3 miesiącach... Synek jest śliczny :)

Gość my z pierwszym wpadlismy
szybko po około pół roku, kiedy "znudziły" się nam prezerwatywy (chemii unikam) tzn. wpadka nie była tragedią dlatego specjalnie się nie zabezpieczaliśmy po prostu, ale tez nie staraliśmy się o dziecko, dlatego piszę "wpadka".... a teraz nie zabezpieczamy się już 5 rok i jakos nie wpadamy ponownie- wydaje mi się, że to kwestia znajomości swojego organizmu- teraz po prostu wiem kiedy mam owulacje i wtedy jak mamy ochotę na sex to bierzemy prezerkę a tak poza "sezonem" (jak to nazywam) to albo przerywany, albo normalnie do środka....

Gość my z pierwszym wpadlismy
a oziębłość raczej przy umiejętnym stosowaniu nikomu nie grozi, są nawet takie ćwiczenia, aby facet mógł jak najdłużej powstrzymać wytrysk- wtedy i kobieta zdąży z orgazmem i doznania faceta podobno są znacznie silniejsze :P w każdym razie takich metod nie polecam ludziom, dla których dziecko=tragedia, trzeba się liczyć z wpadką i tyle, ale wkurza mnie też pieprzenia, jakie to strasznie niebezpieczne, bo bez przesady- trochę wiedzy, trochę treningu i może być całkiem przyjemnie ;)