Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nordbad447

nowy zwiazek ... a ex sie zadeklarowal

Polecane posty

Gość nordbad447

chcialabym sie wyzalic, nie chce rozmawiac o tym z moja przyjaciolka czy bratem. jestem w zwiazku od pol roku. i wlaczaja mi sie jazdy. pokazalam od poczatku, ze mi zalezy i teraz ciagle sie o cos czepiam - ze nie zaproponuje mi herbaty, ze sex za krotki, ze smsy tytko typu milego dnia ... moj brat twierdzi, ze facet sie nie stara. i wiecie co? mysle o bylym. bylismy razem przez 5 lat. i kiedy z obecnym partnerem cos nie jest tak, przypominaja mi sie slowa bylego, ze czeka na mnie, ze chce zalozyc rodzine krzywdze obecnego partnera. pragne juz stabilizacji i wymagam od niego nie wiadomo czego. pisze teraz, bo wlasnie wyszedl. na mysl o kolejnym krotkim seksie odmowilam. nigdy tak sie nie zachowalam. chyba jestem nimfomanka czy cos w tym stylu, kieski sex doprowadza mnie do szalu. chore. chyba powinnam byc sama. ubzduralam sobie, ze ten kolejny bedzie super, ze bedzie tylko lepiej - i teraz czepiam sie go co chwile. widze to. nie moge tak. zawsze musialam robic cos najlepiej, na 100%. wymagano ode mnie. teraz wymagam od partnera. dlatego nie akceptuje go, jakim jest. chore. pomieszalo mi sie w glowie.

Gość gfg
Poniewaz nie dociera do Ciebie że to nowy związek, dla Ciebie to jakby kontynuacja tamtego, dlatego pragniesz stabilizacji i chcesz ominąć wszystko inne. Chcesz żeby byl taki jak ex. Czujesz to samo, tylko partner się zmienił. Wiem, bo mam tak samo

Gość nordbad447
masz tak samo ... i co, zostajesz czy wracasz do ex? czy wybierasz samotność? czy czekasz na rozwój sytuacji? ja już sama nie wiem ...

Gość baba jaga21
Mam troche podobnie. Moj ex chociaz to mitoman i troche len to sto razy lepiej sie z nim dogadywalam. Jak sie spotkalismy to gadalismy godzinami. Nie wrocilabym do niego ale czasami mysle o nim. Moj obecny facet jest konkretny, pracowity, meski ale czesto milczymy miedzy soba i ogolnie zeszlismy sie po wielkich klotniach ze soba i ja czuje, ze on kocha ale juz tak inaczej, bez iskierek:( nie wiem co robic kompletnie

Gość kobieta 30
Ja tez mam podobnie jestem z facetem rok a czepiam sie o wszystko I dopiero teraz jak juz jest na ostrzu noża rozumiem powoli z etak nie mozna.a moj ex chce byc ze mna ale ja juz z nim nie

Gość kobieta 30
Ii tez po wielu kłótniach zaczyna brakowac tego żaru

Gość baba jaga21
No u nas tez zeszlismy sie po wielu klotniach( wiele ja zaczynalam) i wszystko budujemy od poczatku ale nie ma juz takiego zaru, juz nie potrafie byc taka jak kiedys, on tez sie zmienil:(

Gość kobieta 30
Wiec doceniajmy to co mamy a nie czepiajmy sie o drobiazgi

Gość baba jaga21
Moze zmienilam sie na lepsze bo nie kloce sie juz o glupoty ale brak juz spontanicznosci w naszym zwiazku. Kiedys potrafil zadzwonic aby powiedziec tylko w przerwie w pracy jak bardzo mnie kocha, a teraz juz tego nawet nie slysze a przeciez sam zainicjowal powrot :(

Gość kobieta 30
U nas jest podobnie po każdej kłotni po zbyt wielu słowach które nie powinny pasc to nie jest juz to.jak długo jestescie razem?

Gość kobieta 30
baba jaga21 ja o to samo susze mu głowe.Ale miłosc ewoluuje i zmiania suie .Pewien etap sie zamyka aby otworzył sie kolejny

Gość baba jaga21
W sumie rok razem a miesiac po zejsciu. Nasze rozstanie trwalo raptem 2 tygodnie. On przez dwa tygodnie prowadzil walke z rozsadkiem i sercem. Calkowicie sie odsunelam od niego,nie walczylam ale dalam mu do zrozumienia ze szanuje go i zawsze moze na mnie liczyc. Sam przyjechal do mnie, wrocilismy do siebie. od meisiaca trwa moja mozolna walka z wlasnym charakterem, zero klotni i jest inaczej.... niby lepiej bo sie nie klocimy wcale ale wszystko jest jakies sztuczne:( Najbardziej brakuje tej naturalnosci w naszych kontaktach, cieplych smsow, zartow na dzien dobry. Po prostu jest inaczej:( Bo ja sie kontroluje, on tez wydaje sie byc inny.

Gość kobieta 30
Tego własnie sie boje.Zeby nie było tylko poprawności bez spontanu

Gość baba jaga21
To wlasnie u mnie jest, poprawnosc juz bez totalnego spontanu. I co mam 2 raz sie z nim rozstawac? Jak moglo sie to wszystko zmienic tak diametralnie?