Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiołeczek 1980

Dlaczego on tak postąpił......miało być tak pieknie

Polecane posty

Gość aniiołeczek 1980

poznałam go przypadkowo przez telefon tzn pomyłka numeru i tak sie zaczeło ja mam 28 on 34 i dzieli nas 120km od siebie ,obydwoje jestesmy stanu wolnego ,ale ciagły brak czasu on pracował od 7-20od poniedziałku do soboty wobec tego zostały wolne tylko Niedziele ale zawsze nam cos wypadało i sie nie spotkalismy na real . Były dzienne telefony i cudne sms-y plany jak marzenie na przyszłość nawet nasza córcia miała mieć na imie OLIWKA którą planowalismy -do spotkania maiło dojśc w ta NIEDZIELE co była ,nawet w sobote rano rozmawialismy na ten temat ,gdzie sie spotkamy -uzgodnilismy iz skontaktuje sie ze mna po pracy ale nagle cisza,na drugi dzień też cisza czyli ta NASZA WSPÓLNA NIEDZIELA -W PONIEDZAŁEK ZADZWONIŁ rano ale ja nie chcialam z nim rozmawiać -potem posłał mu sms iz to koniec naszej znajomosci .On pisze im miał spotkanie i poznał kogoś na grillu i chciał mi powiedziec o tym rano jak odłożyłam słuchawke i żę mnie przeprasza ale on czekał i prosł tak długo i to nie jego wina iz jest sie ciezko ze mną umówic -ALE to nie prwada bo ciagle jak nie mi to mu cos wypadało -napisałam mu iz ma sie nie kontaktowac ze mną nigdy a ON napisał mi iż myslał iż bedziemy przyjaciółmi -ale ja nie umiem tak SERCE MI PĘKA jak pomysle o tej całej znajomosci -ciagle płacze ,brakuje mi go strasznie a jak pomysle co on mi zrobił to nie chce mi sie już życ-co mam robic

Gość ertert
mialam kiedys b. podobnie długa internetowa znajomość i nagle przed spotkaniem oznajmił że kogoś poznał płakalam i plakalam.... bo znalismy się ponad pol roku i codziennie gadalismy w koncu mi przeszło..... teraz jestem z innym, cudownym facetem