Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 2424

gdzie sie zgłosic aby przeprowadzic adopcje ze wskazaniem?

Polecane posty

Gość załamana 2424

witam prosze o pomoc w odpowiedzi na pytanie... jestem w ciazy, wpadka( mimo tabletek!!! tak to sie zdarza!!) nie lubie dzieci, nie chce ich miec, ale nie usune, trudno...moze zycie zalamalo sie ale wierze ze bedzie ok mimo wszystko chce aby to dziecko mialo dobre zycie dlatego chce je oddac do adopcji ze wskazaniem gdzie sie zglosic? czy sa jakies instytucje sie tym zajmujace( tzn. kontaktem pomiedzy matkami a chetnymi) w necie mozna cos znalezc ale czytalam rozne opinie o takich miejscach i moze ktos tu zna takie sprawdzone? chce poznac przyszlych rodzicow i sama zdecydowac tym bardziej ze wiem ze tak naprawde oni nigdzie nie przechodza weryfikacji... prosze o opinie na temat i o to zeby ten topik nie zmienil sie w ideologiczna pyskowke bo nie po to to napisałam

Gość wenja
najlepiej chyba sie udac do ośrodka gdzie przychodzą rodziny chcące adoptować dziecko, napewno jak w wyszukiwarce poszukasz to znajdziesz nie pamietam jak sie nazywa dokladnie nazywa: osrodek adopcyjno- costam czy jakos tak. tam ci napewno doradzą i pomoga w szukaniu rodziny adopcyjnej - tak mi sie wydaje pozdrawiam