Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Chłop...

EJ DZIEWUCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zwykły Chłop...
tchorzofretka nie, ale siostra mnie zamykała w szafie jak bylem mały i mowiła Siedź tam Pędraku!!! I siedzialem do 15:00 az mama wrocila z pracy, a mama to tez dziewucha i czasem siedzialem do 18:00. Ojca nie bylo wiec znikad pomocy. Wiec niechce do szafy. Rozebrac tez sie niedam bo jestem niesmialy i zwykle uciekam od dziewch :P

Gość Zwykły Chłop...
KMF?

Gość Zwykły Chłop...
tchórze? to znajdzcie jakiegos ktory sie rozbierze przy dwoch dziewuchach. Hahha. Powodzenia. :)

jessu kolejka by sie ustawila, no chyba zeby przypaletala sie kochanke byle presidente i wszystkich przepedzila :D

Gość Zwykły Chłop...
A ja przy dwuch nie rozbieram sie nawet za 100 tysięcy dolarów. I przyzekam na wszystkie swiętosci ze tak by bylo :)

Gość Zwykły Chłop...
Marta a ty bys sie rozebrala przy mnie? I jeszcze przy Malej Lady, o taki uklad ci pasuje?

spoko :P a przy malej lady to juz wogole, jeszcze bysmy sie razem zabawily dopiero by ci chlopie galy wyszly co kobiety potrafia :P

Gość Zwykły Chłop...
o chetnie bym popatrzył, ale bałbym sie ataku.

Gość Zwykły Chłop...
to tez, prawie kiedys miałem, jechalem 300km w upał pociągiem z Gdanska do warszawy, gorąco, w garniturku, wszystko mnie gryzło, pociąg sie wlecze, a w przedziale tylko ja i 5 dziewuch, bardzo ladnych chichoczących, nie wiedzialem gdzie patrzec, czy na nie, czy w sufit, Boze kochany BOZE! TO bylo kurwa najgorsze co mnie spotkalo. na 100% mialem lekki zawal wtedy

Gość Zwykły Chłop...
Dobra ide spac, bo jak Pani Martunia odgadłam jestem du-pa. Tylko jeszcze zloże w kostke skarpetki na jutro bo lubie miec porzadek. No to zegnajcie! I bądźcie grzeczne i miłe ! Nie męczcie facetów!

Gość Zwykły Chłop...
PS: Nie nie jestem, ale kobiety mnie wprawiają w zakłopotanie i trzeba na nie uwazac. (jechalem tym pociagiem 4 godziny, pomysl jakbys ty jechala z 5 facetami, byś miala). Adie'u