Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowe okulary

facet idealny, czyli szukanie IDEALNEGO partnera

Polecane posty

Gość rozowe okulary

Mam faceta. Zwyklego normalnego faceta. Takiego, co chodzi do pracy w ciagu dnia, wieczorami gra w gry. Z ktorym od czasu do czasu wychodze do kina. Faceta, ktory czasem posprzata, jak mu sie przypomni sto razy. Faceta, ktory jest dobrym czlowiekiem. Ostatnio troche sie popsulo miedzy nami. Ja sie zastanawiam, po cholere siedze na drugim koncu swiata, skoro nie jestem szczesliwa. Moze warto spakowac walizki i wrocic do domu. Czy w Polsce znajde kogos odpowiedniego? Czy znajde kogos lepszego? Moj obecny jest ok - nie ma co narzekac. Sama nie wiem co robic. Juz sie gubie. Z jednej strony tesknota za domem, z drugiej - zwiazek nie jest zly, ale nie jest rewelacyjny. Moze to tylko chwilowe? Help?

Gość rozowe okulary
moj facet jest z afryki tyle ze jest bialy RPA - republiki poludniowej aftyki

Gość no to zacznij go zdradzać
W RPA 85% ludzi to Murzyni. Kup sobie kilku na targu jak ci sie nudzi, zapenia ci rozrywke, a jak cię nie stac to poderwij jakiegoś na plaży. W Polsce faceci zmęczeni życiem i pracą. Seksić im się nie chce, tylko komp, tv i piwo.

Gość rozowe okulary
co za wspaniala rada --> w sam raz do topicu tematu.... zacznij go zdradzac. arafacia--> tak mi tez znajoma powiedziala. ;?