Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Poranna witaj zmiano - To życie twe !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 20 zł. srebrne
O. jedna nie daje rady. Tyś jest spłowiałym blaskiem spopielałej chmury, Zwietrzałą wonią, którą tchną spełzło kobierce... Za skąpo w alabaster wsączono purpury, W drętwym snem wycieńczone, niedokrwiste serce.

a tak w kwestii śpiewu nie boję się gdy ciemno jest ojciec za rękę prowadzi mnie dziękuję ci Tato za wszystko co robisz że bawisz się ze mną na rękach mnie nosisz dziękuję ci Tato i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną nie boję się gdy ciemno jest ojciec za rękę prowadzi mnie ♪♫ 😭♪♫

Gość 20 zł. srebrne
Rozdziawiaj japę Dla ciebie, Piękna moja, hoduję winnicę, Gdzie ciepło słońca w gronach dojrzałych sok słodzi. Podlewam ją swą własną krwią, kiedy dzień wschodzi, I dla ciebie przeznaczam swych trudów krwawicę.

Gość 20 zł. srebrne
Tu mi dobrze Przyjdź! Soki z gron wycisnę i tobie, Jedyna, Zgotuję złotą kąpiel, byś moc zdrowia ssała Spragnioną, nagą skórą dziewiczego ciała I byś ożyła słodkim ogniem mego wina!

Nad barem blado połyskuje brudne szkło Za barem barman poleruje armaturę Na bramce żołnierz śpi ruchanie mu się śni Kretyn przy barze adoruje głupią rurę Barman ma minę jakby łykał żurawinę Z tego powodu że mu płacą za godzinę On chciałby gwiazdą być nie tak za barem tkwić Swoje marzenia ma inaczej pragnie żyć Siedzą przy barze smutne i te same twarze Żeby coś przeżyć trzeba zażyć by extazę Papieros pyk pyk pyk mętnego piwa łyk Nikt jej nie prosi chociaż ma do tanga dryg Tak płynie czas w oczekiwaniu na ofiarę Kogoś kto szluga da postawi piwa dwa Gdy się pojawia leszcz spada nań niczym kleszcz W tym samym miejscu czeka następnego dnia Tu prawie każdy mniej lub bardziej jest artysta Z tego powodu chleje wódę aż do dna Gdy się zaleje w bryzg żołnierz go wali w pysk I tak tu wróci no bo dokąd uciec ma Prawie każdemu tutaj w życiu coś nie wyszło Bo gdyby wyszło czy by ciągle tkwili tu Wypiją wódki dwie i pocieszają się Że jeszcze gorzej żyje ten i ów Czasami z nudów obgadują się nawzajem Gdy ktoś wychodzi tyłek mu obrobić czas Niewiele trzeba im krakowski mają spleen I każdy z każdym leciał się choć jeden raz Gdy ktoś umiera jest okazja do wypicia Jeszcze żyjemy chociaż marne życie to Gdy pogrzeb kończy się zajmują miejsca swe Twarze przy barze w kolejce na dno

Czasem az oczy bola patrzec jak sie przemęcza Prezes Ochódzki Ryszard naszego klubu Tęcza. A jeszcze inni niektórzy wkładają mu szpilki- To nie ludzie to wilki... Trener 2 giej klasy Jarzabek :o 🖐️

To teraz ja :o Dyg ekhm ekh W wysokich górach himalajach Słoń powiesił się na jajach :) W wysokich górach himalajach słoń powiesił się na trąbie I jajami skałę rąbie :)

Gość 20 zł. srebrne
Special for you warkoczowa pani ___________________________ Z dumą na czole, zda się, z marmuru wykułem, Myślisz zapewne o mnie z żalem i wyrzutem, Żem nie pojął twych spojrzeń i w spotkania rano Minął cię, choć mieć mogłem bez granic oddaną. Widzisz mię w wyobraźni, jak nad martwą księgą Schylony, zimnej myśli zbroję się potęgą Lub o północy stoję na wieży i w gwiazdy Patrzący, chłodno badam ich wędrowne jazdy, Zbywszy się wszystkich tęsknot, jak pustych omamień, Z sercem skrzepłym, nieczułym i twardym jak kamień. Nie przeczuwasz, że co dzień, o wieczornej porze, W przystani cichej patrzę z tęsknotą na morze I myślę: Oto wiosna przemija już druga, Jak na tym wód zwierciadle drżała srebrna smuga Po statku, co ją uwiózł krając gładkość toni I zostawiając zmarszczkę wodzie i mej skroni.

Waldku artyście wolno :D Nasza Tania gromka płaciet uraniła w riećku miać Tania Taniećka nie płać Nie utonie w riećku miać :classic_cool: