Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

profesorek

Nazywa mnie Leniem .. bo sama nie ma kasy.. pokłóciliśmy się.

Polecane posty

Wczoraj mnie od leni wyzwała, bo skończyła jej się kasa i musi zapierdzielać żeby zarobić. A ja pracuje swoim tempem i korzystam z życia. Przez to ucierpiało nasze życie erotyczne i stała się zrzędliwa. Czy to przez zazdrość że ja nigdy nie narzekam na brak pieniędzy?

A co wspólnego ma Twoje \"lenistwo\" z jej kasą. :O Naprawdę nie widzę związku.

i dzisiaj rano zacząłem ja pieścić ale wstała i poszła sie umyć a potem siadła do wypisywania umów. Wkurzyłem się i pojechałem do Siebie. Teraz czuje niepewność.

Perła. Bo pracujemy w jednej firmie. Każdy z nas robi to samo, ale ona to robi inną metodą i nie do końca skuteczną. Ja robie to dobrze i Skutecznie. Mam pieniądze i czas na inne żeczy, a ona od paru dni żyje tylko pracą bo już nie ma Kasy. a kasa dopiero będzie 25, chyba że dostanie zaliczkę , a żeby ją dostać to zapierdziela jak głupia i nie ma dla mnie czasu. Nawet nie chce ze mną sypiać bo mówi że jej to przeszkadza bo od rana pracuje. Myśle że jak już będzie miała kasę to jej przejdzie.

Gość taka. sytuacja
a dlaczego w taki m razie jej nie dasz troche kasy ? i zycie erotyczne zaraz ozyje :)

ale z drugiej strony i tak bym jej nie dał, co najwyżej mógłbym pożyczyć. Niech się nie przyzwyczaja.

Gość taka. sytuacja
i chyba o to biega chyba jestes skapciuchem ?

skapciuch to człowiek pod pantoflem.uwielbiajacy w kapciach ogladac mecze:) a w sumieto dobrze ze masz swoje siano i jak jej siana brakuje to Cie nazywa leniem.cos tu nie halo.goni Cie do roboty a sama nie kwapi sie.bo jej est tak wygodnie.u mnie jkby tak kobiet wyskoczyła z takim tekstem to bym ja smiechem zabił.

Nie może nazywać Cię leniem, skoro Tobie kasy wystarcza. Przecież nie prosisz jej o to, żeby pracowała za Ciebie i wspomagała Cię finansowo. Czy prosisz?