Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest fakt i nie tylko

Dzisiejsze małolaty to dramat normalnie...

Polecane posty

Gość Nocna
Uwaga na małolaty, bo tam u nich teraz jest taka konkurencja, że zrobią wszystko by zdobyć faceta, którego sobie upatrzyły

Gość Sandruś1994
A ja straciłam dziewictwo 8 marca z moim kochaniem, i wiek nie gra tutaj żadnej roli. Ważne jest jak sie mysli a nie ile sie ma lat. buzioki

Gość no to mam nadzieję
że o zabezpieczeniu pomyślałaś :o 14lat - faktycznie masz się czym szczycić... takie wszystkie chca być dorosłe, a jak się pojawi niechciane dziecko to już takie dorosłe nie są, a ta ich "dorosłośc" to 100%pomoc rodziców w wychowaniu :o

Gość tensss7090-
małe dziwki wcale ci się nie dziwię że masz pianę w ustach autorko, mojego ostatnio takie kurewki zatrzymać chciały i się zabrać z nim kurestwa teraz nie brak nawet w takim wieku

Gość olakernowoaa
dzisiaj wszystko opiera się na dupie, każda pokazuje wszystko na wierzchu prowokuje faceta a potem płacz bo dzieciara sobie ubrzdyngolą

Gość Prześmiewca
Uważaj bo się na nią skusi! Może by chciał mieć kumpla za szwagra :P

Gość To jest fakt i nie tylko
Na pewno, bardzo śmieszne

Gość AleUwaga
A ja znam podobną sprawę u jednej pary, już teraz byłej. Lat mieli 20 czy 21 i koło niego też zaczęła kręcić się taka nastolatka. Ona wyjeżdżała, a on imprezował z młodą i w końcu doszło do tego że zostali parą. Ewidentnie było widać, że to młoda robiła wszystko by do tego doprowadzić. I gdy jego ex-dziewcyna wróciła, miała małą niespodziankę.

Gość paprota
no niestety jak patrze na te młodziutkie dziewczynki to żal dupe sciska , pewna dziewczynka lat 12 ( 5 klasa podstawówki) na naszej klasie wymalowana , pozy zaczerpnięte ze stron jakiś erotycznych . komentarze pod fotką az wstyd czytac , słownictwo masakra oczywiście ma chłopka . I tak wyglądają nasze nastaoltaki i dzieci bo nawet nie nastolatka. Ja bym potrząsnęła chłopakiem , powiedziała ze nie dam z siebie robic posmiewiska a tą smarkatą zapytała czy lekcje odrobiła ze przyszła na impreze.