Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam wlasnie takie pragnienie

Pragnienie... Poradzcie... Co robic???

Polecane posty

To moja dawna 'milosc'. Teraz mam super rodzine, meza, dziecko... Zle sie miedzy nami uklada ostatnio. On przestal o mnie zabiegac. Czuje, ze ta codziennosc mnie przytlacza. Byly rozmowy, starania, ale wszystko wraca do tej codziennej rutyny, olewactwa. Robota, wroci do domu zje i idzie spac. I tak non-top. Zeby doszlo miedzy nami do sytuacji intymnej musze go budzic. Prawie zero bliskosci, rozmowy. Czuje, ze sie oddalilismy od siebie. I jutro mam sie spotkac z tamtym mezczyzna. Cialo ma idealne, moj maz to chuderlak. Wychodzi przy nim blado. Gdy sobie pomysle, ze piesci moje cialo nie potrafie ocknac. Ciagle o tym marze. Fala podniecenia mnie zalewa. To jest straszne. Kocham meza, ale to co zostalo z naszego zwiazku...

Czy moze ktos wyrazic swoje zdanie. Co mam robic? Jak sie oprzec temu mezczyznie??

Gość hush
Najprościej? Załóż nieładną bielizne i nie ogól nóg. Podobno świetnie działa, aby nie ulec ;)

Gość Mam takie wlasnie pragnienei
Zalozylam drugi temat, bo tamten byl tej kobiety i nie chce sie wtracac, bo moj to inna sytuacja

Gość Ty jesteś pragnienie
a ja Sprite

Gość Mam takie pragnienie
No i nie poszlam. Zostalam z mężem w domku :) Ale mamy się spotkać kiedy indziej...

Gość qwerty 123
up up

Gość ja uważam że
najlepsze dla wszystkich co możesz teraz zrobić, to powiedzieć mężowi całą prawdę właśnie teraz. Może brzmi śmiesznie, ale to najlepsze posunięcie, z wielu powodów. I powiedz szczerze, jak bardzo pragniesz bliskości i seksu... Po pierwsze będziesz uczciwa, po drugie dasz mężowi szansę. Po trzecie być może ocalisz swoją rodzinę i tego drugiego mężczyznę oraz jego ewentualną rodzinę. Bo na moje oko jeśli nie podejmiesz jakiś drastycznych działań w relacji z mężem, nic się między Wami nie zmieni. A Ty będziesz się staczać po równi pochyłej wprost w ramiona tego drugiego... Chcesz wiedzieć jak to się skończy? Na 100% po płomiennym romansie wrócisz do męża, bo przecież nie chcesz go zostawić. Będziesz tęsknić za tamtym, męczyć sie, popadniesz w depresję. Zranisz wszystkich włącznie z dzieckiem. Radzę Ci dobrze się zastanów. Tobie świeci się czerwony alarm oznaczający ostatni dzwonek