Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murerka

Która ma pralkę parową od LG?

Polecane posty

Gość murerka

Chciałabym sobie taką kupić ale najpierw poczytać opinie posiadaczek

niestety, my tu wszystkie pierzemy na tarkach, ale chyba jedna ma franię tylko nie pamiętem ktora to ta szczęściara :(

Gość to droga ciekawostka
wolałabym osobną suszarkę do prania . Mam nową pralkę zwykłą LG i jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość znajomi maja
znajomi maja i są zadowoleni zresztą widziałam jak koszule mężowi prała no to rewelka

Gość Martynka28
Mi ostatnio mężulek kupił taka praleczkę i musze przyznać, że jest rewelacyjna. I taka ładniutka :) a jak cichuko chodzi, prawie wcale jej nie słychać jak pierze.

Gość styrnolka
Ja dopiero będe miec. :) Zobaczymy jak to cudo będzie chodzić...

Gość Dorotka31
Ja kupiłam tydzien temu tę pralke parową i musze przyznac, że dobry zakup. Bardzo pojemna, cicho pracuje, duzo różnych funkcji, no i to pranie parowe! I bardzo ładnie wygląda.

Gość Daria_09
Ta pralka parowa jest rewelacyjna. moja koleżanka ma i ja tez się na nią strasznie napaliłam.

Gość kaliko
droga?

Gość czy w takiej pralce
można prać rzeczy, które normalnie oddaje sie do pralni chemicznej?

Gość mitula
Ciekawe, czy są mniejsze? Wszędzie piszą o wsadzie 8kg. Dla dwuosobowej rodziny to się nie nadaje.

Gość roberta81
tak, te pralki maja pojemność 8kg. Moja przyjaciółka ma taka pralke i bardzo jest z niej zadowolona, ja tez zamierzam sobie ją kupić.

Gość Maria Gie
Ja mam :) ale dziewczyny jaka to wygoda z tą funkcją prania parowego. Nie myslałam, że az tak bede zadowolona z tego. Do tego jest bardzo prosta w obsłudze, cicho pierze. I ładna z wyglądu.

Gość rewcia
Mnie sie marzy taka pralka parowa. Na razie nie mam kasy, ale jak będe wymieniać swoje starocie to na pewno zdecyduje sie własnie na te parową.

Gość bojot
a dobra taka pralka, ktos wiecej ma lg, czy taka z funkcja parowa albo bez tej funkcji jak one dzialaja? bo firma jest chyba ok?

Gość gość
Jak wrażenia dotyczące prania parowego? proszę o opinie gdyż przymierzam się di zakupu takiej pralki.

Gość gośćJagoda
Włączyłam pranie parowe ,a tu mi pokazuje aż 3godz. Czy tak ma być ? W instrukcji nic nie ma na temat prania parowego .

Gość gość
Niestety na pralki z funkcją pary trzeba uważać. Co innego pranie z funkcją pary a co innego odświeżanie parą. W mojej nowej pralce LG F2J6WY0W ta pierwsza opcja trwa ponad 3 h i jest normalnym praniem w wodzie i chyba w międzyczasie pojawia się para (antyalergiczne dla dziecięcych ubranek)- pierwszy raz testuję a ta druga funkcja w ogóle nie istnieje (a szkoda bo o nią mi chodziło). Producent niestety niejasno określa funkcję pary a mi zabrakło rozwagi. No cóż nauczka na przyszłość i nowe doświadczenie. Może to długie pranie parowe faktycznie odkazi ubranka bez późniejszego prasowania. Z ciekawości skontaktuję się z LG który model ma również funkcję odświeżenia parowego 20 min.

Gość gość
I conlg odpisalo?

Gość facet

Jak to na forum babskim, żadnych konkretów-pytania pada o opinie a tu odpowiedzi typu "znajomi mają"  "jest rewelacyjna" "mężulek mi kupi" jprdl normalnie same konkrety, i to jeszcze jak przekonujące, siła argumentów. Zaśmiecanie forum level hard.

Gość luluke

hahahah gosciu facecie trafiles w sedno.. 😄