Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 takie pytanie

Czy recenzent pracy mgr obniza ocene za bledy w pracy?

Polecane posty

Go艣膰 takie pytanie

Hej, mam pytanko jak w temacie: czy jesli mam bledy w pracy magisterskiej (stylistyczne, interpunkcyjne lub gramatyczne) to czy recenzent mi obnizy ocene? wiem ze zaznaczy to w rencenzji bo tak babka zrobila mojemu brate ale dostal 5 i nie wiem czy tak ejst zawsze poprawialam prace 2 razy rpzed drukiem i teraz czytam trzeci raz i dalej widze bledy:( ale boje sie przepinac zeby nie zniszczyc pierwzej strony bo mam juz ja podpisana....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Podszywacz na P贸艂 etetu
razcej tak :-(. a promotor w sumei pwoienien ci zwr贸ci膰 uwage na to to r贸zniez kwas dla nie go

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie pytanie
bo nie chcialam nikomu zawracac glowy... poza tym inaczej czyta sie na kompie a inaczej drukowana... i teraz nie wiem co zrobic...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie pytanie
no wlasnie promotor nie przeczytal mojej pracy na 99% :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b ledy ortograficzne
sa NIEDOPUSZCZALNE !! no jeden bym wybaczyla moze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie pytanie
a powiedzcie mi jeszcze czy wstep i zakonczenie pisze w pierwszej osobie? czyli np. omowilam, wyjasnilam, czy bezosobowo jak cala prace? np. wyjasniono omowiono

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawda jest taka 偶e
je艣li te b艂臋dy s膮 ra偶膮ce to obni偶y je艣li lekkie to uda, 偶e ich nie widzi (z lekkim obrzydzeniem)

Udost臋pnij ten post

popros kogokolwiek, mame, tate, sasiada, potrzebujesz kogos kt by swiezym okiem na to spojrzal - Ty mozesz nie zauwazyc bledu ktory 10latek zauwazy. Nie zawracac nikomu glowy? Kobieto, to powazna sprawa, praca magisterska!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewasssssasd
ja pisalam w pierwszej osobie liczby mnogiej, np: zauwa偶my, skoncentrujmy si臋, teraz przystapimy do om贸wienia itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣cie osobowo
to twoja praca! inaczej powstanie pytanie KTO? JAK? GDZIE? wyjasniono, om贸wiono :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie pytanie
hah no to jak w koncu? osobowo czy bezosobowo? bo juz nic nie wiem:D i dzieki za odpowiedzi, przepne jednak ta prace, najwyzej gosc podpisze jeszcze raz;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nawet gdyby obni偶y艂 to
jak masz 5 od promotora i 3 od recenzenta to 艣rednia to 4:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie pytanie
hah no 5 i 4 to dosyc duza roznica;) moim najwiekszym problemem byly zaimki w rozbudowanych zdaniach.. a teraz nikt nie chce mi pomoc bo nikt nie rozumie tego o czym pisalam:P

Udost臋pnij ten post

to zale偶y :O na mojej uczelni by艂 wym贸g 偶eby pisa膰 bezosobowo w ksi膮偶kach autorzy te偶 pisz膮 przewa偶nie bezosobowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgry藕liwa
tak, powinien, nie ka偶dy musi mie膰 magistra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkoo
Czy osobowo czy nie to zale偶y od profesora. Ja studiuj臋 na biologii i starsi profesorowie zawsze si臋 oburzaj膮 jak widz膮, 偶e pisz臋 osobowo, bo m贸wi膮 偶e to kolokwialne i nie dopuszczalne. M艂odsi z kolei w艂a艣nie ka偶膮 pisa膰 osobowo, bo tak si臋 pisze prace w Ameryce i coraz cz臋艣ciej na ca艂ym 艣wiecie. Zwracaj膮 uwag臋 偶e gdy piszesz "przeprowadzono" to tak jakby艣 si臋 wypiera艂a tego, 偶e Ty to zrobi艂a艣. Pomy艣l kto to b臋dzie ocenia艂 i czy mo偶esz tak zaryzykowa膰 by pisa膰 od siebie. Ja bym tak zrobi艂a, moim zdaniem bezosobowy tryb brzmi sztucznie i g艂upio, jakby kto艣 na si艂臋 chcia艂 pokaza膰 偶e jest m膮dry.

Udost臋pnij ten post