Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmm

Prosze o odpowiedz wazne dla mnie

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm

mam pytanie pewni sie bedzicie smiac ale prosze o powazna odpowiedz;/ Bo ja juz chyba tez zeschizowalam a wiec tak :uprawialismy z chlopakiem petting, ja go piescilam , on mnie, mial troche tego śluzu, pootem on siebie chwile dotykal a pozniej znow mnie, tam w srodku tez(ale tylko palcem, stosunku nie bylo).Czy istnieje mozliwosc ciazyu, taka ze on przeniosl na swojej rece ten sluz, jak sam sie dotykal chwile??prosze o odpowiedz.ps.wytrysk miala w bezpiecznym miejscu(nie w poblizu pochwy) ..

Gość dfgdf
nie istnieje

teoretycznie istnieje ale praktycznie nie nie ma czego się przejmować odpowiednia duża ilość powinna dostać się głęboko do pochwy

Gość popay
Nie istnieje. Aby była ciąża musi skonczyc w środku! Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo dużo plemników "odpada" w drodze do jajeczka! Jakeis 90% ginie! A reszta potrzebna jest do zapłodnienia, bo kazdy z nich ma na czubku główki enzym rozpuszczający ściane jajeczka. Więc aby ten szczęściarz mógł je zapłodnić, przed nim bardzo duża ilość plemników musi rozpuścić ściankę! Ciąża to nie taka prosta sprawa!

Gość hmmmmmmm..
dzieki, bo chyba niepotrzebnie cos sobie wkrecilam, mam nadzieje ze jest tak jak piszecie:)tzn tez tak mysle ze zajsc w ciaze nie tak prosto i chyba nigdy nie slyszalam o takim przypadku jak opisalam, ale.... watpliowsci zawsze sa:)