Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihieja

JAk poderwac faceta?

Polecane posty

Gość hihieja

prosze o rady

Gość alojza
juz tysiac razy o tym sie pisalo

Gość
Przynieść alkohol pokazać nagość - wystarczy. Chwilę potem zaczyna się "związek" :P

Gość alojza
no. alkohol to podstawa, przelamuje wszelkie bariery:))

Gość
alojza => gdyby nie alkohol wiele kobiet nie miałoby, jeśli nie mężów, to na pewno dzieci :P

Gość alez......
pulapka nie goni za mysza:p

Gość
Justynaaaa => a tam zakazane, całkiem sporo jest wcale poszukiwanych :P

Gość
Justynaaaa => Kobiecie łatwiej - żeby większość (nawet po piaku nie wyłącza się opcja oceny rozmiaru :P ) była w moim typie muszę wypić ponad litr i poprawić 4ro pakiem. Ile to trzeba wydać przez te kobiety :o Facet ma zawsze gorzej :o

Gość
Justynaaaa => raz mię uratował i zasnął słodko :P A parę razy zmógł mnie zdrajca. Efekt jest taki, że nie pijam już w towarzystwie kobiet, które mieszczą się w skali piwnej powyżej 6tki i takimi, o których wiadomo, że "po" najlepiej odczekać 3 miesiące i iść się badać :o :P

Gość radek27_krk
podnieś mini ściągnij stringole i po podrywie

Gość
Justynaaaa => 1) Za wiele takich nie ma :P 2) Idąc na imprezę nie zawsze człowiek wie, kto na nią przyjdzie...

Gość Ju............................
Apostole, rozumiem, że nie każda jest Twoim ideałem, ale chyba sporo kobiet Ci się podoba, nie? Ładnych kobiet jest zdecydowanie więcej niż przystojnych mężczyzn.:) Aleś Ty wybredny, jak baba normalnie.:P:P:P Ale uważaj, bo skończysz jako alkoholik.;)

Gość
Ju............................ => czy ja wiem? Nie-plastikowa i szczupła to dosyć rzadki ptak :P Wiele? "Cholera, jaka ona by była ładna gdyby nie różnokolorowe kudły/ solarka etc. Ja tam na facetów pod kątem przystojności nie patrzę: 1) czy dobrze pije, 2) czy można z gościem robić interes A coraz więcej kobiet łazi z brzuchami piwnymi i worami pod oczami z przepicia. Społeczeństwo nam świnieje i do płci męskiej to się nie ogranicza. Chwalić wszystkie Bogi, mam więcej czasu na szukanie niż przeciętna baba :P Non bis in idem

Gość Ju............................
Fakt, teoretycznie macie więcej czasu niż my. Wszystko przez te dzieci😭😭 :classic_cool: