Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuskaa17777

nie przejde do 2 klasy

Polecane posty

Gość tuskaa17777

i co dalej baba od gegry sie n amnie uwziela i dzis wpisala mi po prostu 1 na koniec za to ze nie znalam odp na jedno pyt. dodam ze bylam w klasie technikum co mam teraz robic do innej sql isc?

Gość chłopak wwwww
no trzeba było sie uczyć.Z niczego nie stawiają 1 na koniec roku.Nic ci nie pozostaje tylko powtarzać rok i wsiąść sie za naukę.

Gość tuskaa17777
ja mysle o pojsciu do innej szkoly to dobry pomysl ja sie uczylam ona postawila 9 szmat na koniec

Gość 28.
hahahahahhah cienka jestes za to ze nie odpowiedzialss na jedno pytanie, jasne .....a w ciagu roku to na ile nie odpowiedzialas co ? bedziesz kiblowac nie wspolczuje - u nas sie na takich mwoi drugoroczniak :o

Gość kiedyś drugoroczna
Radzę walcz do oporu. Tzn. sprawdź jakie są możliwości, komisy, odwołania, cokolwiek. Jeśli ogólnie ta szkoła jest ok to nie przenoś się do innej pochopnie.

Gość tuskaa17777
bardzo smieszne wychodzil mi 4 ale u niej nie wiedzac czegos oznacza ze sie w ogole nie uczylam

Gość tuskaa17777
chodzilam do technikum handlowego myslalam ze mnie kots pocieszy poradzi co dalej ale mylilam sie

Gość kiedyś drugoroczna
Nie przejmuj się głupimi komentarzami. Spróbuj spokojnie zastanowić się. Czy możesz liczyć na rodziców?

Gość tuskaa17777
na rodzicow niee nawet im o tym jeszcze nie powiedzialam

Gość rtrtrtrtrtt
no nie wierzę,że wychodzi ci 4 na koniec a ona postawiła ci 1.

Gość tuskaa17777
nie wydarla sie na mnie przy wszystkich ze nie mamy czy gadac

Dziewczyno, po pierwsze nie załamuj się..to jeszcze nie koniec świata. Jeżeli teraz Ci się nie uda, to zdasz komisa w sierpniu-jeżeli nie.. powtorzysz klase.. tragedii z tego nie będzie. Takie rzeczy się zdarzają i nie ma co teraz rozpaczać, a spróbować jeszcze porozmawiać z panią:) Nie można się aż tak przejmować szkołą..zniszczysz sobie psychikę.. a nie warto:) Trzymaj się!:)

Gość tuskaa17777
tak to jest dosyc rygorystyczne technikum nie ma tak latwo tak jest taka zasada nie wiesz czegos nie wiesz nic :(

Gość kiedyś drugoroczna
Ja wiem, że teraz możesz bardzo łatwo podejmować pochopne decyzje. Musisz zdobyć się na spokój. Czy to jest jedyny przedmiot, z którym masz problem? Jeśli pozostałe przedmioty nie sprawiają ci kłopotu to jedna geografia nie stanowi, że masz rezygnować ze szkoły.

współczuję,to na pewno duży stres.Nie przejmuj się, poducz sie do komisa i wszystko będzie dobrze.

Gość tuskaa17777
ja postanowilam zmienic szkole odpuszczam komisa

Gość tuskaa17777
3+ 4 4 5 3 4 1

Gość tuskaa17777
to 1 dostalam dzis

U mnie w szkole była podona sytuacja, ze uczennica miala dostac ocene niedostateczną ale je NIE DOSTAŁA. Dlaczego? Bo nalezy czytac dokładnie statut szkoły, u nas tak jest ze nauczyciel NIE MA PRAWA, NIE MOZE wystawic oceny niedostatecznej na semestr (koncowej) jesli do wyznaczonego terminu nie poinformowal ucznia o wychodzącej mu ocenie nie dostatecznej (nie poinformowal o zagrozeniu), ani jego rodzicow nie poinformowal (na wywiadowce czy nie wyslal listu)... Wczesniej wiedzialas o tym zagrozeniu? a z innych przedmiotow tez masz banie czy tylko z geografii?

Gość kiedyś drugoroczna
Widzisz, ja kiedyś też nie zawalczyłam o siebie. Odpusciłam komis :-O Zmieniłam szkołę, niestety jak się okazało na gorszą. Dopiero po latach zrozumiałam, że wtedy należało walczyć za wszelką cenę. Jeśli nie możesz liczyć na rodziców, to moze masz kogoś innego dorosłego kto ci w walce pomoże ... jakaś ciocia, wujek ... zastanów się. W szkole dobrze byłoby, żeby porozmawiał ktoś dorosły - inaczej wtedy patrzą.

Gość tuskaa17777
tylko z gegry ale do dzis byly wustawiane wiec za pozno juz

Gość tuskaa17777
a z czego mialas miec komisa? wtedy

jesli tylko z jednego przedmiotu i na dodatek z geografii to przeciez poradzisz sobie z komisem... gorzej jakby byla jeszcze matma czy fizyka.. Dasz radę :)

jeżeli faktycznie masz takie oceny to natychmiast odwołaj sie do dyrekcji to niemozliwe zeby z takimi ocenami mieć 1 OCENA KONCOWA JEST WYPADKOWĄ SEMESTRALNEJ i cząstkowych z 2 SEMESTRU pisz szybko do dyrekcji bo konferencja sie zbliza