Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuskaa17777

nie przejde do 2 klasy

Polecane posty

Gość kiedyś drugoroczna
Dziewczyno walcz o siebie. Można i z geografii, o ironio - nie zrozumia ten co sam tego nie przeżył. Nauczyciele nie zdają sobie sprawy jak wiele od nich zależy. Przerobiłam różny skład nauczycieli w różnych szkołach od tych samych przedmiotów i coś o tym wiem.

ale masz problem, ja w pierwszej klasie olałam wszystko totalnie.. no ale to ze swojej glupoty i przyplacilam to 2ma komisami w sierpniu i zdalam oby dwa na 4 i teraz idzie mi duuuzo lepiej niz w tej nieszczesnej pierwszej klasie technikum. Bedziesz pisala komis w sierpniu, dotsaniesz napewno zaniedlugo zagadnienia z geografii co mniej wiecej mialabys sie nauczyc wlasnie na ta poprawke i na tym sie konczy:) nie ma sie co stresowac, to poprostu taki sprawdzian

p.s. tymbardziej, jesli chodzi o zdanie klasy maturalnej. Kurwa, no kto przy zdrowych zmyslach da sie upupic przed matura i bedzie powtarzal rok w innej szkole bez zadnej interwencji w swojej sprawie? :o:o:o

Gość eayuo
Dobra, nauczyciele intelignecją i poziomem umysłowym nie grzeszą - jestem w stanie się zgodzić. Ale jednego mają w nadmiarze: KONFORMIZMU. I dlatego mówię jeszcze raz: problemów na własne życzenie nikt sobie generować nie będzie. Postawienie jedynki na koniec to kupa problemów i użerania się z odwołaniami rodziców gdzie się tylko da.

dziewczyno nie kłam.Nikt z takich ocen nie postawiłby ci 1.Po prostu nie uczyłaś się i nie zdałaś.

Gość eayuo
Poza tym zainteresuj się chociaż dziewczę, jak wygląda wewnątrzszkolny system oceniania. Bo tam czarno na białym powinno być napisane, jak się wystawia ocenę końcoworoczną.

Gość no przeciez
KONFORMIZMU. I dlatego mówię jeszcze raz: problemów na własne życzenie nikt sobie generować nie będzie. to sa ludzie ktorzy doskonale wyczuja kto nie bedzie si bronil. jesli czyis rodzice chodza do szkoly interweniowac to sie ich boja. a jesli pracuja i nie maja czasu sie udzielac to ta osoba cierpi. takie rzeczy powinien tak naprawde zalatwiac prawnik. i powinien on darmowo z ramienai kuratorium to robic. niewykluczone, ze tak jest. zadzwonilabym anonimow i sie dowiedziala. tylko sie tuska nie denerwuj!!!!! uwazaj na swoje zdrowie

3+ 4 4 5 3 4 1 takie oceny mialas tak? i ta jedynke wpisala Ci dzisiaj? to moze ona nie wpisala Ci koncowej jedynki tylko poprostu taki sobie stopien, do wystawienia ocen maja jeszcze caly nastepny tydzien. Jezeli Ci cos nie pasuje skonsultuj sie ze swoja wychowawca i porozmawiaj z nia, moze ona pomoze Ci jakos rozwiazac ten problem

Gość no przeciez
psychiczna tortura wierze dziweczynie. ja sama mialam swietne coeny w szkole, ale wystraczylo, zeby byl ktos zajebiscie inteligentny bez wsparcia rodzicow (bo akurat jego rodzice chlali) i nie przechodzil z klasy do klasy. ten dzieciak nie mial nawet za co kupic ksiazek . nikt mu nie pomogl. nauczyciele to patologiczne srodowisko

do konferencji oceny nawet dlugopisem moga zostac uniewaznione i zmienione

Gość no przeciez
co to za wielkie rady szkoly. nie bojcie sie ich. to nie sa rzeczy poza prawem polskim. nikt nie ma takiej wladzy, zeby sobie z dobrych ocen wystawic jedynke. naet jesli nie uprawia seksu z mezem juz od miesiecy i dzien wczesniej przypalil jej sie placek!!!

chyba ze masz tak jak u mnie np. z kilku przedmiotow mam tak ze jezeli ma sie oceny pozytywne a widnieje gdzies tam jedna jedynka to ma sie jedynke na koniec, tyle ze babki naturalnie pozwalaja na poprawienie tej jedynki

moze zaszlas za skore babce z geci i np za kazdym razem sciagalas myslac ze ona tego nie widzi a jednak to widziala i babka wyciagla wnioski takie ze nic nie potrafisz, bo dziwne jest to ze mialas dobre oceny i nie potrafilas odpowiedziec na jedno pytanie

Gość Scout Finch
Heh :) Śmieszni jesteście z tym waszym podejściem: bo jak nauczyciel się na mnie uweźmie, to już koniec. Przecież każdy nayczyciel ma swoich zwierzchników, nie? I tak jak ktoś powyżej napisał, założe się, że dziewczyna nie podała połowy swoich ocen i ma nas za głupków, którzy uwierzą, że za takie oceny dostanie pałę. Moim zdaniem powinna pałą w łeb dostać i zacząć się kurwa uczyć, a nie!

mysle ze tu wlasnie chodzilo o oszukanie nauczyciela, ale to tylko jedna z moich teorii

Gość no przeciez
moze zaszlas za skore babce z geci i np za kazdym razem sciagalas myslac ze ona tego nie widzi a jednak to widziala i babka wyciagla wnioski takie ze nic nie potrafisz, bo dziwne jest to ze mialas dobre oceny i nie potrafilas odpowiedziec na jedno pytanie 8ada9 jest prawo. nauczyciel MUSI sie do niego stosowac, bo inaczje moze stracic prace. takie rzeczy jak tu mowisz to sa bzdury. nikt nie moze sobie tak postepowac. w takiej sytuacji zwraca sie uwage!!! bo w druga strone moglaby na przyklad byc sytuacja, ze facet zaproponuje uczennnicy seks i za odmowe z dobrych ocen wystawi 1 wystawienie 1 musi miec uzasadnienie. i BARDZO sie teraz przestrzega tego, zeby byla informacja o zagrozneniu. tez o tym slyszalam

Gość kiedyś drugoroczna
Nawet jeśli myślisz, że zawaliłaś mnóstwo rzeczy to się nie poddawaj. CZAS WALCZYĆ O SIEBIE NIE DAJ SIĘ. Spróbuj porozmawiać z kimś dorosłym, aby ci pomógł i poprowadził co robić. Pokaż dyrektorowi, wychowawczyni, że ci zależy.

Gość Scout Finch
A jeżeli zgodnie z moją teorią masz więcej jedynek niż się przyznałaś, to zostanie na drugi rok w tej samej klasie będzie karą ze wszech miar zasłużoną.

Gość no przeciez
to by ich musiala miec duzo wiecej jesli oprocz tego ma te oceny ktore podala jedynka to powinno byc swiedectwo ze uczen nie zna materialu z calego roku. a jesli dostawal czwroki i piatki to znaczy ze cos wiedzial

ludzie dajcie se siana, przeciez laska klamie w zywe oczy:o jesli nie, to dlaczego nie powiedziala o niczym rodzicom? Wlasnie po to, zeby zainterweniowali i (zakladajac, haha, ze to prawda) pokazali nauczycielce-wiedzmie, ze nie zrobi z ich corki kozla ofiarnego? blagam, bez tekstow, ze rodzice pracuja od 6tej do 21wszej, jesli chodzi o dobro dziecka, zawsze znajdzie sie czas:o:o:o:o:o a poza tym wlasnie dlatego, ze nauczycieli tez obowiazuje pewne prawo, nikt nie wzialby na siebie bezzasadnej, gownianej jedynki szaraka z 2LO:o tymbardziej przed matura. wszystkim zycze dobrej nocy, a autorce topiku zycze wiekszej samokrytyki.

Gość kiedyś drugoroczna
'psychiczna tortura', widać po twoich wypowiedziach, że niewiele przezyłaś i g... wiesz - a jesli jesteś nauczycielką to właśnie znamy takie panie :-( zajęte głównie sobą, które dostały się do tego zawodu z selekcji negatywnej.

haha, a to dobre;) zdziwie cie kolezanko bo przeszlam bardzo wiele jesli chodzi o moja edukacje, z powtarzaniem roku (wprawdzie na studiach) takze;) I nie jestem nauczycielka, choc wiem, co sie wiaze z wystawieniem koncowej niedostatecznej ;) Autorka wyraznie sciemnia, gdyby tak nie bylo, powiedzialaby rodzicom i zglosilaby sie do wychowawczyni;) no chyba ze cos jest nie tak i nie moze nikomu o tym powiedziec;) no tak, zaraz sie zacznie, ze do rodzicow nie ma zaufania, wychowawca tez sie uwzial, dyro wyjechal na sympozjum a kuratorium zamkniete od Dnia Dziecka;) dobranoc 😘

Gość no przeciez
moze tylko powiedz psychiczna torturo. jakoa jest twoja teoria - po co mialaby klamac obcym osobom na kafe?. bo rodzicom , znajomym - jeszcze rozumiem.

moze po to, zeby sie samousprawiedliwic, pocieszyc i przekonac sama siebie o tym, ze rodzicom moze przeciez wcisnac kit, ze to nauczyciel sie uwzial;) a zwleka po to, zeby nie mogli zainterweniowac wlasnie, czyli do ostatecznej rady pedagogicznej. Bez urazy, ale ja tez mialm 16lat i wiem czym pachnie zagrozenie a co dopiero opcja nie zdania do nastepnej klasy. tak czy owak - wspolczuje autorce.

Gość no przeciez
ja wierze, ze nawet jesli koloryzuje to cos jest na rzeczy. nauczyciele maja w nosie prawa ucznia. mysla ze siedza na tronie wszechswiata

Gość no przeciez
tuska nawet jesli koloryzujesz to sie tym NIE PRZEJMUJ naprawde - w szkole wydaje sie, ze twoja wartosc zalezy od gownianych ocen. a tak nie jest. to etap zycia ktory mija. i przysiegam ci, ze nie ma juz znaczenia co sie mialo na polrocze. moze wlasnie powtarzajac klase poznasz milosc swego zycia???? nie przejmujcie sie tak ta szkola