Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu teraz robic

pomocy co robic ??

Polecane posty

Gość co tu teraz robic

no wiec ponad miesiac temu potracil mnie samochod i wtedy z pomoca przyszedl Mi taki mlody chlopak jak sie pozniej okazalo strazak. jak stwierdzil lekarz udzielil mi fachowej pomocy ale nie podal swoich danych. wiec ja przez jakis czas unieruchomiona siedzialam w domu ale wczoraj sie dowiedzialam ze to byl sasiad mojej siostry ciotecznej. Porozmawialm z nia i okazalo sie ze to bardzo wrtosciowy facet i na dodatek jeszcze samotny. jestesmy w wieku podobnym do siebie, i tak sie zastanawiam czy zaprosuic go na jakies piwo w ramach podziekowania. wiem ze sytuacja iscie z brazylijskich telenowel, ale on jest cholernie przytojny i barzdo chcialbym go poznac blizej :) jak myslicie jak zagadadac do niego i czy mi wogole wypada ?? prosze poradzcie :)

Gość jestem nikim-nie ma mnie
Pewnie, że wypada.:) Masz pretekst - umawiaj się.:D

Gość no przeciez
jasne. fajny gest. powodzenia :)

Gość POWODZWENIA życzę Ci
Ja swojego męża poznałam na powodzi tysiąclecia. Żywioł potrafi ludzi połączyć. :-)

Gość jestem nikim-nie ma mnie
"powiedz ze w ramach podziekowania za pomoc zapraszasz na winko" A potem kolację ze śniadaniem.:P:P

Gość co tu teraz robic
chyba jutro go zmecze o spotkanie bo dzisiaj jest na sluzbie :) mam nadzieje ze znajde na to odwage :P

Gość co tu teraz robic
normalnie musze sie pochwalic i w nawiazaniu do wczorajszej wypowiedzi zaprosila go dziisja na kawe do siebie :) byl bardzo zaskoczony, ale zgodzil sie. Kawka mu smakowala Jest niesamowity, bardzo inteligentny o skromy i coraz bardziej Mi bije serce na mysl o Nim. Jutro idziemy do kina :D ale życie jest piekne :)